dragon ring

Alternativa namn: dragon ring

vackra spelet drake Ring.

Igra ring Draken kommer att tilltala alla älskare av webbläsarbaserat multiplayer roll-fi äventyr. Handlingen kretsar kring ett rike som kallas Andimor. Det under en lång tid var det fred och välstånd. Människor har levt sida vid sida med de älvor, hjälpa varandra och försvara sig mot fiender.

De mörka krafterna gång så förvirring i denna virtuella värld, har man kommit fram till i Grand Ring. Men ringen förstördes, strider började bland civila Andimora, fast hat i hjärtat hos alla levande varelser. En granne attacke granne och hans bror var redo att döda sin bror. Ont i mörkret Herrens ansikte rensas, började ett blodigt krig. En stor trollkarl har skapat en ny ring han placeras i det kraften i den gamla draken. Endast den stora våghals kunna samla in resten i hjärtat av det goda, och med hans hjälp att besegra de mörka krafterna.

V iPlayer ring draken otroligt vackert spel. I sina tre-dimensionell grafik, som helt omsluter användaren i den magiska verkligheten i sagovärld. Hjältar i det ser ut som en Hollywood-stjärna, är kläder kan ändra utseendet av karaktären, och monster är fruktansvärda och smygande.

Dlya att försöka besegra de onda krafterna och bli en legendarisk hjälte i spelet ring draken registrering är ett måste. Att passera den, kan du ganska snabbt. För att göra detta, fyll i formuläret, med bara tre poäng e-postadress, lösenord och smeknamn eller använda kontot för en av de sociala nätverken.

Funktioner drake Ring.

Nachinaya spela spelet draken Ring, måste välja inriktning karaktär, de är standard krigare, bågskytt och mage. Erfarna spelare vet skillnaden i dessa klasser. Warrior är stark i närstrid och väl skyddad, är skytten mer lämpade att bekämpa på långa avstånd, och magikern arsenal full av olika trollformler, inklusive healing.

Opredelivshis med karaktär och ge den ett namn, kan du åka på en resa till en otroligt vacker plats, förlorade i det stora virtuella världen. På vägen hjälten möter inte bara användbara handlare och ensamma krigare som kan ta i andra resenärer, men också förrädiska fiender, skrämmande monster och andra onda krafter och norovyaschie döda hjälten.

Na dela hjälten faller många tester, kommer han att producera sina egna vapen och kläder, kan det göras i strid, utföra uppdrag eller utvecklare, har uppdaterat dem dagligen. Att gå med i kampen med chefen är sannolikt att få ett bra vapen och utrustning. Battles kan väljas, lämplig för nybörjare slagsmål med fiender som styrs av artificiell intelligens, så det är lättare att tjäna erfarenhet. Efter träningen är det redan möjligt att gå i krig med de verkliga spelarna, och möts.

Kazhdy vann slaget hjälten ger erfarenhet, spelare kommer att kunna träna din karaktär genom att utveckla en eller flera färdigheter. Spelet har flera lägen för strid, i fängelsehålan Abyss kan få pärlor, är var och en av dem som ansvarar för vissa färdigheter:

  • Ataka;
  • Vozmozhnost kritiska strejk fienden,
  • Zdorove;
  • Fizicheskaya skydd;
  • Magicheskaya skydd;
  • Immunitet.

Takim sätt varje tecken är unik, olika aktörer utveckla sina karaktärer och använda kläder som förbättrar en viss färdighet. Pumpas kan inte bara din karaktär, men också dess medföljande tecken, husdjur och packdjur.

V ring drake spelar själv är inte lika intressant som samarbetar med andra spelare. Guild, kan du skapa ditt eget, eller gå med i en befintlig. Varje tecken är fördelaktigt i kampen inte bara för sig själva, utan för hela samhället, som består i en allians. Gillet kan utveckla färdigheter inte tillgängligt ensam.

 

Spelar också