Draken Pals

Alternativa namn: Draken Pals

Spelet draken Pals är ett webbaserat online-spel, som skapades i en fantasistil. Detta spel utvecklas i genren anime, där ditt husdjur kommer att vara drakar. Spelet Draken Pals Du kommer att stöta på en unik och oväntad gameplay, och här kommer du att se klassificeringsklasser icke-standardiserade efter kön.

främmande språk (engelska) presenteras i Draken Pals registrering. & Nbsp; det här spelet, måste du registrera dig för att skriva in följande information om dig själv:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Hans e-postadress eller namn.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Skriv ditt lösenord.

Du kan också registrera dig via Facebook .

& nbsp;

För att spela spelet draken Pals Du kommer att undervisa sina husdjur & ndash; drakar. Du kommer att kunna förbättra sina förmågor. Du kan även vara några drakar, som kan användas samtidigt vid behov.

Spelet draken Pals Du måste spela, inte bara förvärrar uppmärksamhet till strid, men också att du tar hand om ditt husdjur. För att göra detta måste du skapa en köksträdgård och odla mat på det för sina fantastiska husdjur.

Webbläsaren spel Draken Pals på nätet, det finns tre klasser:

1. Bågskyttar & ndash; de sprängkraft , eftersom det är känt för att dra enorma skador i strid. De är bäst används till , som behandlar skador i det långa loppet.

2. Warriors & ndash; De har starka hjärta , som gör dem , de mest engagerade förespråkar. Även om , för attack , , måttlig , , de tål , den största Antalet defekter.

3. Magee & ndash; Denna mästare element , som ägs av de två parterna försvar, och ansökan skada. De är mest balanserad från alla tre klasser , och är potenta healers [7 ].

Varje klass har sin egen unika uppsättning färdigheter. Dessa färdigheter består av tre olika typer av parametrar: attack, support och talang. Sådana färdigheter som en attack och stödet kan dras in skicklighet fältet som ska användas i strid, och talanger att agera som passiva färdigheter.

Spelare har två separata typer av skicklighet och kan användas upp till tre färdigheter i färdigheten baren när som helst. Endast en huvud attack färdigheter kan användas i en varm kamp, ​​men du kan också använda så många kombinationer du vill.

Spelet draken Pals är ett system av alkemi, som används för att omvandla guldpärlor. Ju högre nivå av kvalitet av alkemi, desto mer spelaren kan samla ametist. Det finns ingen gräns för hur mycket en spelare kan konvertera och ha en chans att få tio gånger så mycket. VIP-spelare har en chans för en gratis raffinering, och kan också få Alchemy Packs.

för att tämja drakar, och alla tävlande kommer att bli tufft för dig.

Kämpa i arenan och ha mod striderna utmärkelser. Förbättra dina kunskaper och bana väg för de skatter som kommer att belöna dig för ditt hårda arbete.

Välj din klass och slåss med alla mod.

& nbsp;

Registrera dig i spelet draken Pals gratis och har satt inte är troligt och äventyrlig spel för dig och dina små vänner.

 

Spelar också