Drakens näste

Alternativa namn: Drakens näste

Spel Drake Nest & ndash; en blandning av MMORPG och arkad slasher, fantastiska klient spel utvecklat av sydkoreanska studio Eyedentity Games. Den största fördelen med Drake Nest på nätet & ndash; den senaste stridssystem icke-mål. Battles här är snabb och dynamisk, och segern i dem beror på spelarens skicklighet. PvE och PvP perfekt genomtänkt. Variety eliminerar helt tristess. Du kommer att vara delaktig i cykeln av äventyr! Gå med i striden med zombies, ta den viktigaste punkten, delta i krigen mellan lagen. Om du tröttnar på dessa tumultartade händelser, engagera, till exempel, jordbruk eller fiske.

För att utöka sin verksamhet i fantasivärld behovet Draken Nest registrering. Du måste också ladda ner spelet. På registreringssidan, ange e-postadressen och smeknamn för forumet. När du har skapat akakunta Loader kan ladda ner spelet. Till alla klarade, och sedan online-spel Draken Nest arbetade smidigt, kräver att dessa minimisystemkraven:

- c Vista SP2 (32 / 64bit) / Windows 7 (32 / 64bit);

- Processorn & nbsp; & nbsp; 12;

- Video & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870;

- Ljud & nbsp; Direkt x 6. 0;

- 1. 5Gb RAM och en. 5Gb hårddiskutrymme,

- Internet 56k-modem.

Draken Nest Spelet kommer att starta med att skapa karaktär. Du kommer upp med ett namn, välj en frisyr, ansiktsdrag, kläder och skor. Du bör också bestämma vilken klass ska tillhöra. Drakens näste bebor bågskytt, sorceress, präster och soldater. Bågskyttar & ndash; graciös, snabb och smidig skapande, framgångsrika i nära och fjärran attacker. Men de är inte långlivade, de har en svag försvar. Sorceress & ndash; befälhavare på attack från ett avstånd, en som kan stava bekämpa dussintals fiender. De kan styra agerande motståndare och påverka utvecklingen av striden. En gång i tiden feer hade möjlighet att bli det bästa av det bästa, men kom svåra tider och var tvungen att kämpa med monster, tjänar detta residens. Präster & ndash; otroligt hardy krigare ädel härkomst. De vet hur man distrahera monster och orsaka dödliga combos. Har läkande magi. Föra dem bara förmågan att opt-out. Warriors & ndash; modiga proffs kombinerad chock och produktion av kraftfulla attacker. Shine i närstrid, men problemet är att varierade klasser kan inte låta dem bara för dig själv.

Play Game Draken Nest behöver på nätet med hjälp av tillgänglig utrustning. Hela poängen är att företrädare för olika klasser tillgängliga sina vapen och uniformer. För bågskyttar & ndash; det är en kort, pilbåge, armborst. För häxor & ndash; grimoire sfär docka. För präster & ndash; mace kedja stav. Och för soldater & ndash; svärd, yxa, hammare. Förutom det ovan i spelet Drakens näste, finns det olika smycken och brygder som är användbara i rätt ögonblick. Dess vapen och rustningar kan förbättras. Objekt kan förstärkas och ge dem ytterligare egenskaper, så att de verkligen är dödliga. Du kan också skapa objekt. Detta kommer att hjälpa smeder. De kan skapa riktiga mästerverk.

Drake Nest nätet & ndash; Altera är en mystisk värld som trots den rasar kontroverser och inflytande de mörka krafterna, är en ganska mysig plats. Här kommer du att besöka de snötäckta bergen, på slätterna av blommande, i de övergivna ruiner i skogen, fylld med mystik, lugna byar och i parken, som är i huvudsak & ndash; en åktur. För att spara denna vackra värld från de fruktansvärda drakar, spelare kommer att söka efter ett motgift och förstöra det onda.

spela Draken Nest kan vara ensam eller tillsammans med sina trogna vänner. Här till dig att bestämma själva hur man kan vara mer bekväm. Det är värt att nämna att gruppen kan slåss mot monster hela regementen, och man inte på axeln.

Följ det viktigaste, sida och dagliga uppdrag och få erfarenhet. Har dessa bedrifter i spelet för att skapa alla förhållanden! Under utförandet av de svåraste uppgifter du kommer att kunna få titeln. Denna inskrift bredvid namnet på tecknet genom vilka egenskaper hos möjliga vinst.

För att pumpa din karaktär, är det tillräckligt åtminstone för en timme om dagen för att se till spelet. Vad som än händer, inte stänga av banan! Slutföra alla nivåer och bli en riktig hjälte!

 

Spelar också