dino Storm

Alternativa namn: Dino Storm

Dino Storm på nätet - gratis webbläsarbaserat multiplayer spel om dinosaurier. Skaparen av spektakulär action är ett företag Splitscreen Studios. Vad är så intressant förberett oss utvecklare? Innan du verkar fängslande bilder i 3D med vilda djur och vandrade runt kvarteret cowboys sadlade dinosaurier. Du kan sitta stolt på en av dinosaurierna och hantera laser pistol för att skydda mot fiender. Resor Dinovillyu lovar att vara fascinerande. Att åka på en expedition, bör du vara väl förberedd, eftersom faran kan ligga på lur vid varje tur. Du kommer att besöka olika platser, lär de många raviner. På vägen mötte han bandit klaner som slåss shlestnutsya. Således kommer du att tjäna en fantastisk rykte bland invånarna i världen. Även vandring kommer att ge dig mer spännande äventyr isär och vinst. I miljön, är det alltid möjligt att få tag på värdefulla saker. Hittade byte kan du antingen använda sig som avsett, eller att sälja till en återgång till staden och bli ännu rikare. Samla guld, gör bedriften och försöka tjäna erkännande och någonsin kommer din bästa stund! Det är möjligt att med tiden kommer du att bli sheriff i staden och göra alla dina drömmar!

Start gameplay låta Dino Storm registrering. När den är klar, är du transporteras till de färgglada spel platser. För övrigt är registreringsprocessen ganska enkel. Du måste ange i särskilda områden e-post och lösenord. Ta sedan användarvillkoren och klicka på "Register". Du skapar ett konto på den officiella webbplatsen för spelet eller att träda in i den genom tillgängliga sociala nätverk (Facebook, VKontakte, post ru, klasskamrater, Twitter). Börja spela Dino Storm kunde vara vem som helst. Systemkrav är låga och så är lämpliga för spel även datorer med genomsnittliga parametrar. Så skynda dig att gå med!

Så, låter spelet Dino Storm dig att utveckla din egen drake och hantera det. Det är vad du föredrar först. Men så småningom kommer du att öppna en lockande utsikter. Eftersom nära Dinovillya finnas många guldgruvor kommer att komma en tid när du känner styrkan att ta över en av dem. Tänk bara hur många har råd med, att få guld själv! Men medan detta inte är möjligt, och du kan göra banala rån. Förresten, när det blir rik själva bör vara på sin vakt mot tjuvar. Du kommer också att göra nyttig promenad, då har allt bra. Och du kommer att ha alla chanser att försvara den omtvistade byggnaden och så småningom blev ägare postavitelnogo lägret ackumulera rikedom plus har ett utmärkt rykte. Vad du gjorde, med start Dino Storm spel, kan du göra det med dina vänner. Skapa en klan och glömma allt om ensamhet. Tro ihop inte bara intressant, men också mer tillförlitlig. Tja, hur kan du inte säga att du bör sträva efter att göra karriär. Självklart, om du inte har ambitioner, kasta en sådan satsning, och bara njuta av livet av förhistoriska varelser. Men om tanken är att klättra över de andra spelarna lockar dig, strävar efter att vinna mer erkännande och försöker köra för sheriffen. Vem vet, kanske har tur? Hög inlägget medför vissa privilegier. Go for it!

Och, naturligtvis, vi borde säga några ord om dinosaurierna. Bland dem är köttätare och växtätare. Varje dinosaurie är unik, men blir ägare till någon av dem, kommer att övervaka parametrar som livskraft, styrka och uthållighet. Vi listar de dinosauriearter som finns tillgängliga för att tämja. Denna Tyrannosaurus, Tsentrozavr, Brachiosaurus, Karnotavr, Tselofiz, Pahitsefalozavrid och Parazaurolof. Att rida en av dem - en unik upplevelse! Och en annan överraskning, öka chanserna för en dinosaurie tillåts av implantat. Till exempel, varför inte använda implantatet vitalitet, styrka, smidighet, uthållighet, eller något annat?

Du kan starta Dino Storm spela online gratis nu för att uppleva spänningen. Spelet är verkligen mångsidig, mångsidig, dynamisk och beroendeframkallande. Och för att kontrollera detta, det gäller bara att besöka denna värld av spel! Trevliga upplevelser!

 

Spelar också