Alternativa namn: Demoner två Winner

Game Demon Slayer 2: en stor strid pågår.

Browser RPG spel Demon Slayer två före utgivningen var väntat, och när lyckligt ögonblick skulle släppa, folkmassa spelare rusade för utvecklingen av universum fantasi. Hans första steg det tog 2013 Och sedan dess har han upprepade gånger kompletteras och utvecklas, bosatte sig i sociala nätverk och mobila enheter.

idén om spelet är följande:

Blagodarya klar konfigurera, hantera, och menyn rysktalande som Demon Slayer två spel, kommer du snabbt att förstå.

  • Razvivaem hans geroya
  • Obustraivaem och förbättra gorod
  • Nabiraem armiyu
  • Issleduem podzemelya
  • Bemsya med monstrami
  • Sorevnuemsya andra igrokami

 

 

Heroes har länge väntat på.

världen inte upphöra med kriget mellan gott och ont. Så länge som det finns åtminstone en levande själ, för det kommer att gå kompromisslös kamp. Hur lång tid det kommer att pågå, och hur många oskyldiga faller i opposition, ingen vet, men förlusten kommer att bli enorm.  

Det finns en legend som när himlen kommer att försenas gråa moln, och avståndet kommer att spela Divine Harp, kommer hjälten att kunna driva fienden i den mörkaste fängelsehålan, och nära till den ingången till heliga tätningen. När ondskan säkert göms undan i fängelse, faller till marken nåd, frid och glädje återkommer många gånger.

Den som kommer att spela i spelet Demon Slayer 2, kommer att vara riddaren - hjälten, som sade legenden. Invånare i den härliga land trött på att vänta dig, så varför inte börja förbereda för en vandring.

 

 

Välj utveckla och slåss.

föregår stora bedrifter 2 Demon Slayer registrering, och sedan kommer att få bekanta sig med karaktärerna, som representeras i män och kvinnor skepnad:

  • Voin – stark och bestämd, ingen nåd till vragam
  • Mag – sammanflätning stava ut ord och naturens krafter, för att skicka dem till fienden, slående på rasstoyanii
  • Luchnik – Det finns heller ingen anledning att komma nära. Hans långt flygande pilar, utfärdade en fast hand, se till att hitta sin tsel

Kazhdogo vara en bra pump till demoner och monster och inte vara svag. Erfarenhet och kompetens förbättras i strid, och du kommer att ha möjlighet att finslipa dem. Detta underlättas av PvE - strider och kampanjer mot bossarna, samt spännande PVP - kamp på arenor inte bara, utan också i kampen om territorium.

hävda sin besittning och angrepp på andra människor. Varför inte dra på guldgruva och andra gruvor med mineraler eller förstöra plantagegrödor? För att göra detta, du måste vara arbetsföra, välutrustade hjälte som du inte är slagen för att överträda andras gränser.

Till hjälten var utrustad med all din stad behöver för att fungera smidigt. Bygga hus, höja sin nivå, titta in i en butik, köpa användbara saker.

Ta hand om ditt husdjur, som kommer att stå i strid. Den iPlayer Demon Slayer 2 uppdaterad sortiment av utrustning för både den ledande personen och hans assistent. När det gäller utvecklingen av husdjur, för dess pumpning ett system med"kung av fän". Detta är den högsta nivån som han kan uppnå. Bidra att söka kunskap om alkemi, och när tämja odjuret osedda, med hjälp av alla tillgängliga medel, medan blygsamma priser inte stiger till den högsta nivån.

inte verkar tråkigt och reser till platser. Det är nu sällskap av en bekant Purgatory och The Twilight Zone. Utforska mörka labyrinter och dystra hörn av landet, redo att möta de mest skrämmande varelser som bara kunde skapa främmande krafter. Men det är där de största skatter lagras och rika resurs gruvor, som kan extrahera endast de modigaste.  

 

Spelar också