Försvarare av Ardania

Alternativa namn: Försvarare av Ardania

Processor: Pentium 4/Athlon 64 3 GHz

RAM: 1 GB

Video: 256 MB minne

Diskutrymme: 1 GB

Försvarare av Ardania - en strategi spel som kombinerar principerna för klassiska tur-baserade strategi genren och populära moderna försvarstorn. Försvarare av Ardania 2012 tar oss i en mycket glad plats spel universum och aldrig leva i fred. Varje dag finns det något utöver det vanliga och försvarare Ardanew ständigt kämpar med invasionerna av demonerna angripa de fruktansvärda bestar, och till och med väcker evig ondska. Vid nästa gissel fattiga människor rusar i full fart till sin kung för att få hjälp. I försvarare av Ardania 2012 st nya gissel blev odöda horderna som kryper ut i träslöjd och fattiga bönder hade inget sätt kan klara av de döda vaknar till liv, vilket gör att bra, men bara härskare igen bör ta svärdet i hand och gå camping för att frälsa sitt folk.

Spel

Försvarare av Ardania 2012 st är en korsning mellan konventionella "torn" och en enkel strategi för indirekta åtgärder. Ovanligt för klassiska strategier mycket framgångsrikt samman till försvarare av Ardania, där du kan inte bara försvara sitt territorium, men också för att genomföra snabba kontringar och massiva attacker, som garanterar den förestående segern. Utvecklarna beslutat att ge lite mer frihet och möjligheter att utjämna spelaren med sin dator motståndare. I försvarare av Ardania 2012 spelare kan bygga många befästningar, och skicka till storma fiendens bas en stor mängd av hans soldater efter att ha sett det här - nå dem eller inte, eftersom fienden inte sova och bygger upp sitt eget försvar med största omsorg, så att snäva kavalleri överfall redutter inte penetrera.

Slaget utan att slåss

Naturligtvis kommer fienden inte vänta på din offensiva och skicka sina trupper att erövra din borg, här kommer vi att få vänta på den första överraskningen - de marscherande trupper, rör sig mot varandra, söt och högtid förbi utan att ens gå in lite krångel. Attackerande soldater i skyddsåtgärder inte deltar starkt, vilket ger detta yrke i händerna på dina befästningar, och deras huvuduppgift - att bryta fiendens försvar. Samtliga stridsenheter är tillverkade i enlighet med alla kanoner försvarstorn, under din kontroll får flera typer av trupper än stridsprestanda, enkelt uttryckt, att några soldater springa fort, den andra smeten, och andra kommer att kunna förstöra fiendens befästningar.

 

Spelar också