Deadvide

Alternativa namn: Deadvide

& nbsp;

Spelet Deadvide & ndash; postapokapsticheskaya multiplayer rollspel browser-baserade spel fi genre. Den som är intresserad av händelserna i den närmaste framtiden och ivriga att lära sig vad de överlevande har ändrat på jorden, det rekommenderas att besöka den officiella sajten Deadvide på nätet och delta i spännande äventyr. Det hände som borde ha hänt. Läkemedelsföretagen Got Game med dina experiment. Deras arbete har lett till föreliggande katastrof. Som ett resultat av vårdslös experiment sprida fruktansvärda pandemi, som för alltid förändrade den mänskliga formen. Från och med nu invånarna i planeten har förlorat sitt underrättelseväsen. Zombies längtar blod och vet inte vad de gör. Endast en erfaren allmän metod & nbsp; för att återställa ordningen i sina led, organisera dem och få motion. Gå med i spelet Deadvide vänder önskar sådana generaler, och sedan allt beror på dig personligen och de insatser som du inte kommer att ångra för den skull uppnå målet.

För att spela Deadvide, behöver inte höga systemkrav. Datorn måste vara ansluten till Internet och en vanlig webbläsare kommer att ge spelet utan några buggar. Deadvide registrering tar flera minuter. Du måste ange karaktärs namn, e-post rapport, skapa ett lösenord och ange golvet och välj en av bonusar. Vid slutet, tryck & laquo; Start & raquo; och djärvt gå in i det okända världen i framtiden.

Förutom att spela spel online Deadvide nödvändigt att fastställa medlemskap i en klass. Det finns tre klasser av män och densamma för kvinnor. De kännetecknas av vissa egenheter. Alla har sina egna fördelar och nackdelar. När allt kommer omkring, som vi vet, är ingenting perfekt händer inte.

Varje nykomling är inbjuden till en av de bonusar, som är avsett för att göra en lyckad start Deadvide spela. Låt oss räkna upp dem, och att fler kommer att locka dig & ndash; det är en fråga om smak. Så detta & nbsp; Den summa pengar till ett belopp av 100 Z, som kan köpas som passar, casual artefakt som har en inverkan på de egenskaper hos vapen och zombies, 20 olika vapen eller zombies med en cell, genom vilket ökar chanserna för en lyckad attack.

De uppgifter som innan du spelar online Deadvide, mångsidig och mycket intressant. Du kommer att delta i byggandet och förbättring av sin egen databas, utbildning zombie bildande enheter, se till att deras vapen krigare, utvecklingsstrategi. Lämplig utbildning & ndash; nyckeln till framgång i strid. Läs om hur du ställer in pistolen på slagfältet, för att visa sin strategiska talang & ndash; och detaljerad statistik efter slutförandet av den automatiska striden kommer säkert att glädja dig. Och hur trevligt att skörda frukterna av ditt arbete! Efter segern kommer du att debiteras några bonusar. Tänk på att, trots att striderna sker automatiskt, har du möjlighet att observera allt från fågelns flykt. Var du än står inför fienden, verkar stridssystemet i stil med Tower Defence är alltid densamma. Du kan mäta sig på sådana platser som stranden av floden, den tomma staden, djungel och många andra.

Kära nick pumpas kompetens karaktär. Låt det vara oövervinnelig, och du kommer att vara stolt över din skapelse! Deadvide & ndash; ett spel där en hel del beror på dig. Missa inte chansen att påverka historien om framtiden. Gratis hemplanet gissel och beröm i den virtuella världen i ditt namn. Vi kan bara önska att lyckan var gynnsam för dig. Gå med nu och ha roligt för den mest spännande upplevelse!

 

Spelar också