Dead Space 3

Alternativa namn: Dead Space 3

Spelet Dead Space 3 är en fascinerande sci-fi dataspel. Händelser i det här spelet som utvecklats av en tredje part. Dead Space 3 - en skytt som vunnit många.

Hämta Dead Space 3 Du kan spela endast om du har en full arton år. Ladda ner spelet Dead Space 3 har du möjlighet på den officiella webbplatsen för spelet eller något annat som ger denna tillgång.

Innan du startar spelet har du en unik möjlighet att titta på pro spelet Dead Space 3 video. Dessa filmer kommer att bekanta dig med alla funktioner i spelet: tecken, grafik och andra element.

I spelet Dead Space 3 för att spela Du kommer så småningom konfronteras med följande tecken:

  1. Isaac Clarke är huvudperson i spelet. Detta tecken - är huvudpersonen i spelet bitar. Han flyger till planeten Tau Volantis, för att hitta sin flickvän Ellie Langford och förstöra epidemin orsakat obelisker. Han kunde övervinna en hallucination.
  2. Ellie Langford är en pilot. Tillsammans med Isaac hon deltog i händelser på stntsii Titan. Det var med Isaac i nära relationer. Hon ville hitta ett sätt att övervinna sina fiender. Ellie tyckte att Isaac dog.
  3. John Carver är en av de överlevande partimedlemmar EarthGov. Å ena planet, träffade jag med aktiveringen av obelisken och en fruktansvärd epidemi av Necromorphs. Eftersom motståndare hade dödat sin fru och son.
  4. Robert Norton är kapten för rymdskepp "Eudora." Han var också en av de överlevande från truppen EarthGov. Han är involverad i sökandet efter Ellie Langford. Dessutom, under spelets gång hjälper Isak och Carver. Han är avundsjuk på Ellie till Isak.
  5. Arthur Jacob Danik är yunitologii. Det är också ledare för extremisterna. Han är den huvudsakliga antagonisten i spelet. Hela spelet försöker störa Isak. I slutet av matchen var han dödade.
  6. Jennifer Santos är en vetenskapsman, och en medlem av laget Ellie Langford. Vid slutet av spelet dör.
  7. Austin Buckle är en av de överlevande besättningsmedlemmar Ellie Langford. Han dog av förfrysning.
  8. Piloter Marc Rosen och Locke är piloterna av fartyget "Eudora." Dödades i en våldsam strid.

För att spela spelet Dead Space 3 st du kommer genom kapitel. Allt i spelet 19 kapitlen.

är mycket olika i spelet Dead Space 3 Vapen:

1. Granatkastare.

2. Ficklampor.

3. En mängd olika fräsar.

4. Olika typer av vapen.

5. Truborezki.

6. Eldkastare.

7. Hammer.

8. Kontaktminor.

9. Kanoner.

10. En mängd olika vapen.

11. Drotikomёty.

12. Plasmaskärare.

Spelet Dead Space 3 rika motståndare. Alla i spelet två klassificeringar:

1. Necromorphs.

2. Människor.

nekromorfov största gruppen av motståndare i spelet.

Spelet Santa Space 3 kommer att locka dig inte bara deras karaktärer, ovanliga vapen, men dess grafik och allehanda uppdrag. Dessutom kommer spelet Dead Space 3 skämma bort dig med sin nedladdningsbart innehåll. De är i spelet några: "uppvaknande" och andra. Med nytt innehåll kan du använda sofistikerade vapen att välja olika kläder, samt förbättra sökrobotar.

Unna dig en otrolig mängd känslor med huvudpersonen Isaac, hans vänner och hans fiender.

 

Spelar också