Dead Island: Riptide

Alternativa namn: Dead Island: Riptide

Spel Dead Island: Riptide är ett fantastiskt dataspel. Detta spel är utformad i stil med åtgärden. Spel Dead Island: Riptide anses framgångsrik fortsättning på den första delen av spelet.

Ladda ner Dead Island: Riptide du kan med den officiella webbplatsen för spelet. Ladda ner spelet Dead Island: Riptide kan endast vuxna användare. För att göra detta måste du ange datumet för hans födelse.

Play Dead Island: Riptide dig av samma regler som i den första versionen av spelet. Du måste kämpa för sitt liv. Du kommer att resa runt i spelvärlden, som kryllar av monster. Zombies kommer att vänta på dig i olika vinklar.

Du har en unik möjlighet i spelet Dead Island: Riptide spela en karaktär som var du i det första spelet. För detta behöver du ladda ner Dead Island: Riptide din spelklient.

Även i spelet Dead Island: Riptide dator en ny karaktär som kommer att ha närstrid färdigheter.

Innan spelet, kommer du att se om spelet Dead Island: Riptide video. I den här filmen får du lära dig olika marker i spel, speciellt karaktär kontroll och många fler.

I spelet Dead Island: Riptide har flera typer av vapen:

1. Melee Vapen: dolkar, knivar, svärd.

2. Ranged Vapen: minor, granater.

Detta är standardvapen. Men du kan bekämpa zombies och material till hands. Några av de vapen som du kan ändra. För att göra detta måste du samla speciella material och hitta recept.

Efter detta kan du öka skadorna på sina vapen.

I spelet Dead Island: Riptide pc möter du med fem tecken. Alla tecken är starka endast inom sitt område.

Du kan pumpa din karaktär på flera sätt:

1. Överlevnad - i den riktning som du behöver för att spela för överlevnad mot zombies. Nivån på din hälsa och uthållighet blir betydligt högre än i början av spelet.

2. Fight - här kommer du att behöva bevisa sig själv en sann krigare som fruktar ingenting. Kampen ökar din kritiska strejk.

3. Rage - i den riktningen och styrkan i din attack är kraftigt förhöjd. Man blir nästan oövervinnerlig.

Spel Dead Island: Riptide kommer att glädja spelarna realistiska händelser. Alla slag visas på kroppen av fienden, kommer blodet att vara igång flod och en fontän. Dina motståndare kommer att falla ner och pinnar som du bryter dem, kommer att flyga i bitar.

Särskilda uppdrag här, bör du inte vänta. Många uppdrag i spelet Dead Island: Riptide helt enkelt rita eller frivillig. Fler uppdrag i spelet är mycket enkel och du behöver inte göra mycket ansträngning i utförandet. Men vissa uppdrag i spelet mycket spännande.

Multiplayer spel Dead Island: Riptide anses mycket mer intressant för en spelare. I flerspelarläget kan spela upp till fyra personer.

 

Spelar också