Dead Island

Alternativa namn: Dead Island

Game Dead Island är ett spännande datorspel, där de åtgärder som äger rum i den första personen.

Ladda ner Dead Island kan du med den officiella webbplatsen för spelet. Ladda ner spelet Dead Island får endast vuxna användare, det vill säga är de som har en full arton år.

Du har en unik möjlighet att se spelet Dead Island-video. Webbplatsen innehåller ett stort antal filmer om spelet.

Play Dead Island kommer du att känna till alla tecken:

1. Xian Mei är en anställd på orten "Royal Palm". Det är utomordentligt intelligent och en stor idrottsman. När hon kom till ön, skulle det behöva vara ansvarig för många uppdrag. Mei Xiang snabbt och brutalt bekämpar zombies kalla vapen.

2. Sam B är praktiskt taget den tidigare stjärnan i showen-business. Han var en gång den här rap stjärna. Nu gick han till den utväg att framföra låten, som mycket väl skulle kunna rädda sin karriär. Han dödar monster för kallt stål.

3. Logan Carter är när den verkliga stjärnan i amerikansk fotboll. Till slut avslutade sin framgångsrika karriär. Ett fall av sitt liv sätta stopp för hans karriär. Den hade en stor inverkan på hans liv. Logan doppas i en stor depression. Han är en stor torped använder projektilvapen.

4. Parn är en före detta officer av polisen i Sydney. Hennes karriär slutade efter att hon bestämde sig för att skydda sin dotter från hans officiella samma. Han ville att våldta sin dotter, och hon sköt honom. Efter denna incident, blev hon en lejd livvakt. Worldwide det skyddar människor. På en hög nivå, har det olika typer av vapen, i synnerhet skjutvapen.

I spelet Dead Island Vapen uppdelad i flera typer:

1. Melee Weapon: slipade och trubbig.

2. Förbättrad vapen - ett vapen för en del framgångar.

3. Improviserade vapen - det bomber, minor och andra explosiva specialmaskiner.

Varje vapen kan bryta, slits ut och det kan repareras.

I spelet Dead Island pc Du kommer att möta ett stort antal motståndare:

1. Bums är klassiska odöda. Det i sig är mycket långsam och klumpig. De har låg hälsa. Tramps träffas som representerade både kvinnor och män i ansiktet.

2. Infected - de är aggressiva och snabba. De har mindre hälsa än normala zombies, men slå snabbare, det är mycket svårt att attackera. De presenteras i form av kvinnor och män. Besitter vapen, men dålig metan.

3. Mobbare är muskel zombies stiger två meter. De förorsakar stora skador, även om mycket långsamt. De kan alla hittas överallt och de är mycket motståndskraftiga mot skador.

4. Självmord - är onda zombies vars kropp var blåsor. De bättre att inte attackera på nära håll.

5. Rams är massiva zombie som är klädd i en stor kostym. De är mycket motståndskraftig mot skador. Svag plats de huvudet.

Dead Island-spel, som kommer att introducera dig till andra motståndare.

 

Spelar också