DayZ Alone

Alternativa namn: DayZ Alone

dayz Fristående nätet & ndash; fantastiska multiplayer spel postapokalipsticheskoy ämnen i stil med åtgärder. Skapas som amatör Dinnom Hall tillägg till spelet ArmA 2 . & Nbsp; Men resultatet blev en helt oberoende spelmotor används Real Virtuality 3 . & Nbsp; & Nbsp; Själva spelet är mycket realistiskt. Du kommer att bli positivt överraskad av kvaliteten på grafiken och dynamiken i evenemang som pågår runt. Du måste gå tillbaka till framtiden och uppleva den hårda vägen vad som kan & nbsp; vara livs efter katastrofen. Du kommer att hitta dig i & nbsp; Chernarus & ndash; postsovjetiska tillstånd. Inför kampen för rätten att leva. Du kommer att känna vad det innebär att svälta, frysa, lida utan dricksvatten, och inget slut att skada okända virus. Vi måste lära oss att övervinna alla dessa & laquo; & raquo;, charm sedan du tog dayz Fristående spel. Men det är inte allt. Du är omgiven av fientliga zombies. Och detta, som ni vet är utan principer och förståelse. De är kapabla att döda för ingenting, och människorna i denna grymma värld måste helt enkelt att försvara sig. Så & ndash; döda zombies & ndash; Din dagliga uppgift. Var försiktig! Efter döden av spelet & ndash; en oåterkallelig process. Om du dog, måste återuppta spela spelet Dayz Fristående, utan bevarandet av tidigare insatser.

I en dyster framtid kommer du att ta Dayz Fristående registrering. Du behöver bara fylla i den officiella webbplatsen för en lämplig form. dayz Fristående gör att du kan prova gratis gameplay. Men jag vill varna för att ett gratis konto har vissa begränsningar. Om du vill spela med full styrka, är det nödvändigt att köpa en nyckel som är permanent och ska i princip, inte så mycket.

Under spelet kommer att använda en mängd olika ämnen. Alla typer av utrustning, ett stort antal av alla typer av vapen, kläder för hjälten, gasanordningar, transport & ndash; utan inte gör. Förresten, kan vapen modifieras. Och glöm inte att det är vapnet slitage. Och som luften du behöver medicin. När allt kommer omkring, det finns en ökad risk för upphandlande sjukdomar som tyfus, dysenteri, hepatit A, B, C, leptospiros, tuberkulos, hjärnhinneinflammation, förkylning, influensa. Du kommer att ha följande antibiotika: & nbsp; doxycyklin, tetracyklin, ampicillin, ciprofloxacin, penicillin, rifampicin, och vacciner. Vad behöver du tänka på? Tja, har din karaktär en fysiologiska behov, och därför måste tänka på hur att tillfredsställa dem. Intressant nog kan utseendet på tecknet ändras. Det beror helt på din spelstil. Till exempel, kläderna blir smutsiga, ansiktshår visas kroppen ärr.

För att göra det lättare att hålla spelet dayz Fristående föreskrivs att skapandet av klaner. I den grupp av spelare känner sig mer självsäker, och respektive, och är i stånd att betydande framsteg. Slutligen vill jag minnas följande funktioner i spelet, eftersom landskapet förändras omkring dig när du rör dig framåt, och effekterna av väderförhållandena om vad som händer. De som försöker spela, aldrig säga att spelet eller dåligt utformade att det var tråkigt. Du kan se själva hur denna underbara underhållning, utformad för upptagen fritid. Lycka till!

 

Spelar också