Mörka själar 3

Alternativa namn: Dark Souls III, mörk Coles 3

3 Spel Dark Souls: Gothic fantasi.

japanska företaget From Software håller hemlig information om en fortsättning av den andra delen av Dark Souls, passerar det i små portioner under festivaler, utställningar och intervjuer. Det faktum att det blev känt, bildade en attraktiv bild, och fans väntar för spelet Dark Souls 3 blir tillgänglig. Om du inte ingriper främmande krafter, släppa den på 24. 03. 2016 i Japan och resten av världen kan vänta till april 12 till Dark Souls 3 nedladdning.

samla smulor av tillgängliga data, är det möjligt att fastställa en mosaik av intryck och fakta.

Sprid spelet kommer att vara på optiska skivor och möjligheten att ladda ner Dark Souls 3 på den officiella hemsidan. I den finns två spellägen: singleplayer- och multiplayer.

rykten, spekulationer och fakta.

I ett försök att iller ut nyanserna i de nya produkterna, producenten av förlaget i Japan & ndash; Atsuo Esimuru, frågor om funktionerna i leksaker, men han skickligt undvek detaljerna, bekräftar endast att de 3 Dark Souls på PC och andra plattformar kommer att bli riktigt svårt att gå från de första minuterna. Så gör dig redo för en svår kamp i de allra mörka värld.

Från spel släpvagn visar att produkten är impregnerat med mystik med igenkännbara inslag av japansk filosofi och mytologi. Karaktären vandrar genom de förfallna delarna av Konungariket, utforskar slottet, slåss monster. Det är omgivet av dystra murar, intrasslad i rötterna av döda växter, och över huvudet hänger en mörk himmel.

en gång hjälten var förhäxad, och nu går till riket Dranglik att bli av med sina andra - världsliga natur. För att fånga den mystiska själen, kommer han att behöva kämpa med övernaturliga invånare i riket, som uppträder i början efter att ha valt början av lektionen och omedelbar nedsänkning i smeten.

hjälte undrade vad de ser & ndash; grå beniga invånare be organ spetsas på träd och stenstatyerav drakar. Men för att njuta av spektaklet han inte är avsett för länge, eftersom det snabbt uppmärksamma, och striden börjar.

I oräkneliga monster attackerar en riddare och hans svärd aldrig skickas in i slidan. Hjälte attackera demoner av alla typer av helvetet, växer upproriska armé av skelett, klädd i rustning jättar, mekaniska drakar, från land trehövdade hydran.

Project Director Hidetaka Miyazaki sa en gång att han tyckte om att införa draken i början av spelet berättelsen, så träffa honom var oundviklig. Men få vet att typ av hemska monster kan bli dödad av en manna - klass trollkarl, och om det sker, blir hjälten 27.000 själar, som just har börjat sina äventyr.

Bläddra i ångande marken, måste ett tecken hinner avvärja attackerna och utforska världen, ta emot information från invånarna i riket av monologer och beskrivning kommer över ämnen. Eftersom ingen anslutning handling mellan tidigare och ny serie där spelare kan lösa domyslivat eftersom det fanns ett rike Dranglik eller vad som orsakade död Lordrana.

Sammanfattningsvis.

Dark Souls 3 kan köpas på begäran eller väntar på den officiella utgåvan. Förmodligen den första versionen visas Mörk Coles 3 för spelkonsoler, och släpptes senare på Windows. Eftersom vi inte avsluta en hel del, hålla intriger bland fansen, är det inte ett faktum, och troligen produkten kommer att finnas tillgänglig samtidigt i alla riktningar.

 

Spelar också