Crystal Saga

Alternativa namn: Crystal Saga

Game Crystal Saga är en webbläsare & nbsp; MMORPG spel. Det öppnar inte bara innan du den oändliga virtuella världen, men också visa en detaljerad och fascinerande historia. Gamers KS , kommer spelet att kunna delta i en mängd olika dagliga tävlingar och & nbsp; händelser. Du kan välja en av fem klasser, sedan, slåss mot monster, och kanske vill hitta skatten, eller ha ett husdjur.

Före pjäsen Crystal Saga , se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB. & Nbsp; Gå med i spelet & nbsp; Crystal Saga inte kommer att ta mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; tecken upp & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange användarnamn;

3. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange ett säkert lösenord, och upprepa det;

4. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Ange en giltig e-post;

5. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Skriv ditt födelsedatum,

6. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj & laquo; Skicka & raquo; och Crystal Saga registrering är över.

& nbsp; Crystal Saga på nätet ger dig möjlighet att utforska världen av skatter, leta efter värdefulla föremål, döda monstrovv och chatta med sina vänner. Crystal Saga kommer att bli mycket intressant att spela, eftersom spelet är en stor hit i Kina, eftersom det ger möjlighet att lära sig kinesiska kulturen och historien.

Grafiskt spelet Crystal Saga är baserad på den färgglada anime stil, allt från naturen och slutar med & nbsp; monster och utrustning. Till viss del, kommer spelet troligen locka de flesta spelare upp till 25 år. När det gäller gameplay Crystal Saga på nätet är en intressant och spännande.

Omedelbart efter inloggning, spelarna blir lärjungar för att få en snabb pump upplevelse för sin belöning. Efter att ha avslutat några viktiga steg Crystal Saga på nätet , spela kommer att börja utforska grottor och slåss. Det bör noteras att alla uppdrag är nära besläktade med de viktigaste berättelsen KS spel. Till exempel, om du vill ta dagliga uppdrag såsom Välsignad Bath, till exempel, bör du följa spelets regler Crystal Saga på nätet för att slutföra uppdrag. Liksom de flesta gratis Asian Games, spelet Crystal Saga innehåller också automatisk beräkning av banan för det system i vilket spelarna behöver bara trycka på ett mål NPC till din destination. KS spela bra med miljön, särskilt fantasy sekvenser (kartor) med hjälp av dina hjältar.

Varje klass har vissa färdigheter (Bright Stream, skugga, Triple slag), som kan läras, så spela spelet Crystal Saga ska bli spännande. Du behöver inte oroa dig om ett misstag i valet av färdigheter i din utveckling tid. Du kommer att ges möjlighet att återställa färdighetspoäng inom en snar framtid KS spel. Efter att ha fått en ny färdighet kan du använda musen för att dra det till verktygsfältet Snabbåtkomst, och din kompetens kommer att vara i botten av skärmen för snabb åtkomst. När du slåss mot monster, kommer din attack automatiskt att användas i spelet Crystal Saga. Du kan placera oavsett skicklighet attacker i facket som standard.

En av de mest attraktiva funktioner Game & nbsp; Crystal Saga & ndash; är en möjlighet för alla tecken har ett par vingar i striden. Dessa vingar kan du uppdatera och använda för att ytterligare förbättra egenskaperna hos hjälten.

Om du är allvarligt skadade eller döda i Crystal Saga på nätet , har du två val: att återfödas på plats (kristall), eller återuppliva dig i den närmaste staden gratis.

I webbläsaren MMORPG spelet Crystal Saga på nätet kommer du att besöka den unika världen. Öppna och utforska ett brett utbud av produkter och vapen. I anslutning till grupperna och förstöra barbarerna och vilda djur, efter att ha fått den utrustning och härlighet. När du tämja möjlig husdjur, kommer de att hjälpa dig i kampen spelet Crystal Saga.

& nbsp;

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar