Crossout

Alternativa namn: Krossaut

Crossout Game: En värld utan kompromiss

Crossout är ett unikt nytt MMO-actionspel där åtgärden sker i en galen postapokalyptisk värld. Du är omgiven av en förstörd stad, som en gång var en blomstrande storstad. Nu ligger han i ruiner, och slåssmaskiner skapade av dig och andra spelare kör runt labyrinten av tomma gator.

Du väntar av det nuvarande designkontoret som själv ska vara på väg. Varje spelare har sin egen verkstad, där han skapar mirakel, från separata material som samlar en formidabel bil och sedan återupplivar den. Tänk bara på öppningspotentialen för denna ockupation!

Destructive konstgjorda krig

Start Crossout spelar för att kämpa för krigets skull. Ditt uppdrag är klart - att skjuta och vinna, för att överleva i ett utrymme där det inte finns några personer kvar. Endast maskiner med monstrous vapen fortsätter att kämpa, drivna av sin egen idé.

Du måste ladda ner Crossout för att börja utforma modeller för dina egna maskiner, utrusta dem:

  • Broney
  • Vapen
  • Turn Away
  • Hjul
  • Anti-gravitation plattform

Varje detalj måste du utveckla dig själv, oavsett om det är en raketstartare, en maskingevär eller en motorsåg och en borr. Anslut fantasin och kom med unik utrustning för att bli starkare motståndare. Nu är du ledare för de självstyrda soldaterna i stål som inte känner rädsla, rör sig på fienden och omger honom och förstör.

Ta hand om detaljerna för melee och varierade. Nära kontakt kan inte undvikas, och om rustningen är utrustad med extra "överraskningar" blir det lättare för dig att stå emot och avvärja angreppet. Det kommer också att "sticka" fienden mer smärtsamt och bita av en användbar sak från sin bil, beröva den av sina fördelar och skydd. Du behöver bilar till lättare och tyngre fordon för olika uppgifter. Vissa kommer att göra snabba manövrar och rekognoscering, medan mer formidabla krafter dras upp.

Interaction with players

Förbättrade och unika mönster kan erbjudas till andra spelare på auktion. Detta är en ömsesidigt fördelaktig handel, där alla säljer sina militära skapelser. Var kreativ och modig så att din produkt kommer att vara efterfrågan. Också föremål kan plockas upp på fältet efter striden. Den utrustning du förstörde lämnar en hel del användbara, värdefulla saker, och så att den inte försvinner och inte kommer till andra som vill tjäna, plocka upp dem snabbare.

Gå med i iPlayer Crossout, och starta striden med hotande pansarerade personalkedjor. Ett skott kan förstöra fiendens vapen eller skada försvaret, vilket kommer att minska hans kampkvaliteter. I början kommer effektnivån inte att träna så högt som möjligt, men när du får erfarenhet och tjänar poäng, kommer du att kunna pumpa, förbättra dina självgående pistoler. Du har all chans att bli en stark motståndare:

  • Konstruktion av innovativa maskiner
  • Genom att delta och temperera i strider
  • Collecting en samling av farliga vapen
  • Säljande sällsynta artefakter till ett högt pris

Detta är ett helt nytt sätt att skapa spelvärlden. Även landskap med förfallna byggnader ser attraktiva ut. Komma upp med opane maskiner, arrangera en verklig representation av dödsbaletten, dissekera dem, klara övervinna stenarnas murar, labyrinter av rester av väggar, öppna fält, syra sumar. Kampen själv ser också spektakulär ut - gnashing av metall, gnistor som en fläkt, jordklumpar från under hjulen.

Alla de första minuterna av att vara i lekrummet laddas av spänning och med lust att börja agera snart. Detta bidrar till den ursprungliga berättelsen, en populär genre, bra grafik, ett ovanligt sätt att utveckla händelser och intressanta specialeffekter.

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar