Crossout

Alternativa namn: Кроссаут

Game Crossout: En värld utan kompromiss

Game Crossout, det här är en unik nyhet i genre av MMO-action där handlingen sker i en galen post-apokalyptisk värld.

du väntar på det nuvarande designkontoret, som själv ska leda. Varje spelares egen verkstad, där han arbetar underverk, från enskilda material som samlar en formidabel maskin och sedan animerar den. Tänk bara på öppningspotentialen för en sådan lektion! Ditt uppdrag är klart - att skjuta och vinna, för att överleva i ett utrymme där det inte finns några personer kvar. Nu är du ledare för självstyrda stålbilar som inte känner rädsla, flyttar till fienden och omger det och förstör det.

Tyck om detaljerna för melee och ranged combat. En nära kontakt kan inte undvikas, och om rustningen är utrustad med extra"överraskningar"blir det lättare för dig att stå emot och avvärja angreppet. Du behöver bilar för olika uppgifter lättare och tyngre. Vissa kommer att utföra snabba manövrar och rekognoscering, medan mer formidabla krafter dras upp.

Kontakt med players

Improved och unika mönster kan erbjudas till andra spelare på auktion. Var kreativ och djärv så att din produkt är efterfrågan. Initialt kommer kraftnivån inte att gå upp så mycket som möjligt, men att få erfarenhet och tjäna poäng, du kan pumpa, förbättra sina självgående pistoler. Komma fram en förtäckt maskin, arrangera en verklig representation av den dödliga baletten, dela in dem, klara övervinna stenbrott, labyrinterna av resterna av väggar, öppna fält, syra mosar. Kampen själv ser också spektakulär ut - en gnash av metall, gnistor som flänter, jordkloddar från under hjulen.

Alla de första minuterna av att vara i lekrummet laddas av spänning och lusten att börja agera tidigare.