Crimecraft

Alternativa namn: Crimecraft, KraymKraft

Crimecraft Online & ndash; gratis webbläsarspel shooter. Det är inte så konstigt, du befinner dig i inte bara en stad, men i världen efter miljökatastrofen. Läskigt? Inte alla hybrider är rädda för? De är rädda för här är inte dem, men gäng skurkar som fångar det ögonblick då du måste rensa ut.

På den tekniska sidan och kraften i din dator, har spelet en ganska överkomligt KraymKraft & nbsp; Systemkrav:

& bull; RAM - Windows 2000 / XP / Vista / 7,

& bull; processor - 2. 2GHz,

& bull; RAM - 1. 5 GB för Windows 2000 / XP, 2 GB för Windows Vista / 7,

& bull; hårddisk - 3. 5 GB

& bull; Internet-anslutning.

För att börja spela spelet online Crimecraft, behöver du bara ordna sig i spelet. Crimecraft registrering kommer inte att hålla dig länge plågade, men väl kontrollera dessa data:

1. ange den officiella webbplatsen för spelet Crimecraft,

2. Markera kryss,

3. ange ett smeknamn för din framtida karaktär,

4. skapa ett lösenord som består av minst sex bokstäver eller siffror,

5. Upprepa föregående lösenord,

6. Fyll i din e-postadress för att verifiera ditt konto,

7. ladda ner spelet klienten,

8. köra den och ange dina kontouppgifter.

Du får på jorden, fylld med kaos kontroll i etablerade städer håller gäng. Öppnar framför dig är en av de städer & ndash; Sunrise City & ndash; här och blir din karaktär. & Nbsp;

& nbsp;

Spelet Crimecraft har satt upp mål för att utföra vissa uppgifter och uppdrag så att så småningom få pengar och erfarenhet rykte, lära sig nya hantverk och krigiska färdigheter för att utveckla din karaktär. & Nbsp;

Du kommer att ha:

& bull; dynamiska eldstrider,

& bull; personalisering,

& bull; produktion,

& bull; den svarta marknaden,

& bull; gäng,

& bull; teknik Unreal Engine.

Den dynamiska eldstrider & ndash; ll leda striden med hjältarna i andra användare och programvara fiende. För att göra detta, får du välja blshoy utrustning: vapen, sprängämnen och stimulantia. & Nbsp;

Anpassning & ndash; Du kommer till liv karaktären av den enskilde, val av kläder, vapen, olika ämnen och färdigheter som kommer att vilja. På vara unik!

Produktion & ndash; troféer kan du få i en kamp, ​​går till skapandet av vapen, kläder eller stimulantia.

Den svarta marknaden och ndash; Du kan producera sina produkter av olika poster, sälja eller byta med andra karaktärer i spelet. & Nbsp;

Gäng & ndash; Crimecraft i underhållande lek med sina kamrater, är gäng tillåtet att skapa, respektive, har du din klubb och tak över huvudet.

Tekniken Unreal Engine & ndash; Det gör att du kan spana ut helt så omfattande och underbara värld skapas på Unreal Engine 3.

& nbsp;

Sammanfattningsvis kan vi säga att Crimecraft & ndash; en sammanslutning av tredjepersonsskjutare och rollspel med många användare, som förbinder den dynamiska skytte, förbättring av karaktär och chatta med andra spelare.

& nbsp;

Det är där du väntar på en fruktansvärd kamp för livet med andra fighters. Världen är genomsyrad av anarki & ndash; är det dags att ta makten i pålitliga händer och bevisa sin överlägsenhet! Lycka till!

 

Spelar också