ConquerX2

Alternativa namn: ConquerX2

Leken ConquerX2 en webbaserad online-spel där du kommer att expandera ditt imperium i yttre rymden. I det här spelet måste du skapa en kraftfull marin.

Spelet ConquerX2 registrering på grund av alla användare. För att registrera dig måste uppfylla följande krav:

1) Ge oss din e-postadress och användarnamn.

2) Skriv ditt lösenord och användarnamn.

& nbsp;

För att spela spelet måste du ConquerX2 sätt att få makt och inflytande. För att göra detta, först av allt, behöver du en väl utvecklad infrastruktur och ett stort antal råvaror.

Så du behöver för att samla en mängd olika mineraler och kristaller, samt att bygga hus, engagera sig i byggandet av rymdfarkoster och rekrytera soldater. Effektiv produktion av resursen är det första steget till ditt eget imperium.

För att utöka sina gränser ConquerX2 du måste spela attackera andra planeter, och därmed blir man framgångsrik Buda.

& nbsp; För detta måste du skicka din stjärnflottan att slåss mot andra spelare.

Med tiden din armé ConquerX2 på nätet kommer att bli mer och mer, men på samma gång, kan du snabbt förlora sina soldater när de passerar galaxen. Utvecklarna av spelet arbetar ständigt för att optimera hanteringen av flottan tillgången. Så det finns inom vetenskapen - fiction spel ConquerX2, till exempel, det finns ett larm som meddelar dig vid en viss tidpunkt.

Naturligtvis måste du försvara din planet från fiendens angrepp. Annars alla dina prestationer gå obemärkt förbi och du kommer snabbt att förlora.

I online-spelet ConquerX2 finns många defensiva torn och andra anläggningar. Dessutom gör du i spelet dussintals uppdrag som skickar dig till den mest avlägsna delen av galaxen. Således kommer du att förbättra din karaktär och hans trupper.

& nbsp;

Spelet ConquerX2 på nätet kan du bekanta dig med sådana medel

1. Befolkningen är mycket viktig resurs. Således Kärnan Tillväxten är att öka befolkningen.

2. Crystal används till många delar produktion (särskilt delar [ 30], , motor Fartyget ) och för alla , och strukturer försvarstorn .

3. Gas används också för att olika branscher , men , dess viktigaste användningen & ndash; är till , på tjänsterna Interior System Under kärl resor. Marine transportfartyg , till exempel fartyget att attackera , kräver mer gas , eftersom laserkanoner , som används Flottorna fungerar gas . Gas också krävs De stora mängder , för att styra flera domstolar.

4. Marines anses också vara en viktig resurs, eftersom de är den sista försvarslinjen av planeten.

Även när himlen domineras av segern i slaget flottan, kan planet inte vara upptagen när marinkåren på marken inte undertrycktes.

Logga in ConquerX2 gratis online spel med dina vänner.

Starta slaget i rymden webbläsarspel X ConquerX2! Bli den mäktigaste kejsare av universum och utforska futuristiska teknik

 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar