Call of Juarez

Alternativa namn: Call of Juarez
I projektets framgång är ärligt talat inte många trodde. Studio Techland tills projektet enbart med genren racing , och nu beslutat att radikalt ändra riktning på utvecklingen och försöka låtsas [_3_ ] FPS . Det andra skälet som orsakade misstänksamhet bland spelare - polsk utvecklarkompetens. De flesta människor helt enkelt inte passar in i huvudet, eftersom polackerna kan berätta historien om Texas cowboy. Som ni ser, det finns ess i hålet Techland . Spelet visade sig riktigt hög kvalitet och intressant.

De flesta spelare på frågan om vad som är nyckeln till framgång för varje spel, svar, utan att tveka, att det är kompetent berättande - som syftar till att detalj delar och alla typer av nyanser. I CallofJuarezрс utvecklare kunde göra allt precis som det är spelarna. Först kunde de beväpna sig med maximal mängd användbar information, tydligt visar händelserna i vilda västern. För det andra, de gjorde ett klokt beslut att lämna alla hemligheter tomten mäts. Det vill säga, inte ens förväntar sig inte att du kommer att kunna gissa vad som kommer att bli den sista matchen, försöker spela det i fem minuter. I detta projekt, nya repliker öppnas när det är dags för det. Tomten ser balanserad genom hela spelet.

För att starta spelet, behöver du spelklienten CallofJuarezскачать. Proceduren är enkel och snabb, speciellt om du använder torrent trackers. Efter inmatning av projektet kommer du att introduceras till huvudpersonerna i hans: från modig pojke Billy levande äventyr predikant Ray, tvingad att ta på sig rollen som Arbiter efter det brutala mordet på sin bror, och många andra.

I spelet möter du ett stort antal små scener. Allt som visas i CallofJuarezвидео ändå skulle kunna påverka utvecklingen av tomten. Lyssna uppmärksamt till alla delar av dialoger och äta oöverträffade atmosfär västernfilmer. Spelet skapades så realistiskt att alla känslor karaktärerna mot sin vilja, och spelaren går igenom. Vissa kritiker har låtit sig gamer ens jämföra projektet med utmärkt skriftlig bok, som kan läsas i flera dagar utan att stanna.

Är trevlig och det faktum att CallofJuarezиграть kommer att vara intresserade av det på grund av att blanda olika genrer. Projektet skulle genomföras i alla de mest intressanta idéer. Dessutom ser varje objekt i ett övergripande sammanhang helt organiskt - det är en merit-kvalitetsbehandling.

Förtjänar särskild uppmärksamhet hästhuvudperson som ser så realistiskt att de första minuterna efter att den visas på skärmen Call of Juarez , spelare har att spendera på att lära sig det.

För att föreställa sig hur det ser ut i verkligheten du behöver bara ladda ner och testa detta spel - tro mig, du kommer inte ångra!

 

Spelar också