Call of Duty: Black Ops 2

Alternativa namn: Call of Duty: Black Ops 2

Game CoDBlackOps 2 - nionde legendariska projekt Ring av Duty och den andra delen av spelserien Black Ops . Den globala lanseringen av spelet ägde rum i november 2012. Utmärkande CallofDuty: Black Ops 2 [_4_ ] , liksom sin föregångare - det finns en meningsfull och sammanhängande tomt. Nu är spelet inte är en kaotisk uppsättning av krigsscener, kunde hon förkroppsligar den behöriga tomten. Projektet är så chockade samvete spelare att några av dem är huvudpersonerna i samband med hjältarna i populära Hollywood-filmer.

Black Ops 2 [_2_ ] gällde inte några speciella märken, men oväntat för utvecklare och spelare, har lyckats bli den mest uppriktiga (ja, det var uppriktiga) projekt av året. Idag shooter CoD Black Ops 2 skulle kunna kallas en av de mest populära skyttar. Han sochetaetv framgångsrikt lysande tomt, atmosfäriskt landskap, den ursprungliga uppgiften.

För att du ska spela kan börja, måste du (traditionellt) download CoDBlackOps 2. Torrent trackers bidra till att göra hoppet och klient installationen snabb och problemfri process. Att gå in i projektet, kan du se att innan varje nytt uppdrag, är spelaren uppmanas att välja två huvudsakliga typer av vapen och samla alla nödvändiga delar och tillbehör till dessa.

Ett nytt utkast av dina handlingar och din karaktär direkt beror på den fortsatta resultatet av spelet. I spelet finns det några specifika tomt punkter, där en karaktär kommer att visas innan denna. Det beslut som fattades i BO 2 ändra efterföljande utvecklingen i spelet.

I kampanjen "Tools" hjälte i varje nytt uppdrag kommer att erbjudas bonus. Det kan vara Sapper västar, och nya sorter av vapen och mäktiga fällor. Varje nytt uppdrag öppnade 10 jobb. Enligt villkoren i spelet för testning av hjälten förlitar belöningar i form av ytterligare vapen. Uppdrag lagt till några innovationer som gör hanteringen av flera tecken kan utföras samtidigt.

Ring av Duty [_3_ ] : Black Ops [ _1_] 2 - spelet , där din huvudsakliga uppgift blir att vägleda. Det är, måste du ge instruktioner och utveckla en mängd olika stridstaktik. Måste lära sig att reagera snabbt på uppgiften med blixtens hastighet och generera order. Du måste försvara kontrollpunkterna för att storma fiendens skydd, övervaka och försvara ditt territorium.

För att kontrollera tillförlitligheten av det ovanstående, och personligen ser på ett nytt projekt, kan du titta på CoDBlackOps 2 video vagn, som i detalj beskriver alla funktioner och fördelar i spelet.

 

Spelar också