Clone Wars Adventures

Alternativa namn: Clone Wars Adventures

Clone krig äventyr på nätet & ndash; gratis webbläsare MMO RPG spel där användarna att få delta i spännande Star Wars. Utvecklaren av spelet är företaget Sony Online Underhållning , förläggare & ndash; killarna från Lucasarts Underhållning . Handlingen i spelet satte andra och tredje delen av den legendariska Star Wars. Galaktiska Republiken kan inte stoppa de militära operationerna och lämna ensam och separatistiska droid armé. Samtidigt, jediorden, som leder klonerna, syftar till att reda ut mysteriet herre Sidious (Sith Lord). De som börjar spela i Clone Wars Adventures , vilket förbinder vildhet kontroversiella händelser, blir det inga fria minuter. Invånarna i denna extraordinära värld Tristess är okänd! Dessutom alla händelser fångar ögat en underbar design. Vacker tecknad grafik direkt muntra upp även den mest tystlåten användaren. I allmänhet är spelet Clone Wars, med sina många uppdrag, sociala evenemang och karaktär anpassas mer lämpade för tonåringar. Men ofta vuxna allvarliga människor som vill koppla av i lugn och ro, beroende till en online-projekt. Den enorma lista över minispel, kan alla hitta för sig något attraktivt. Prova & ndash; Du behöver inte ångra!

Vad kommer det att ta att få möjlighet att delta i en levande spelvärld? Först, Clone krig & nbsp; registrering, under vilken du anger i motsvarande rad önskad form med viss information (användarnamn, lösenord, e-postadress). Skapa akkakunt, vara beredd på vad du behöver göra att du accepterar användaravtalet. För det andra bör du kontrollera om din dator uppfyller följande konfiguration: operativsystem Windows XP eller Windows Vista ; processorn Intel Pentium 4 (eller mer); video Radeon 8500 / GeForce 3 Serie ; 512 MB RAM. Om allt går bra, kommer du att transporteras på ett säkert sätt i den magiska atmosfären i spelvärlden.

Start Clone Wars & nbsp; spela på den sida av federationen, kommer du att slåss med kloner. Tänk att du kommer att kämpa sida vid sida med dina favoritkaraktärer i den animerade serien med samma namn! Att vara i samma led som Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Yoda, och Ahsoka Tano & ndash; för att hedra någon beundrare av Star Wars. Utöver mötet med legendariska hjältar Du kommer att vara hängiven vänskap av de andra spelarna. Varje användare kommer att kunna finna sig en vän av den anda, vilket alltid är trevligt att prata på sin fritid.

Så, vad exakt är beredd spel & nbsp; Clone krig äventyr ? På den kanoniska serien efter platser kan finnas många olika evenemang. Efter matchen Clone Wars & ndash; Det är för det första, de mest spännande mini-spel som hjälper dig att delta i tävlingar på en speeder, en ljussabel duell, rymdstrider, skytte tävlingar. Det kommer att finnas jobb för dem som gillar att limpa. Till exempel, om du lockas intrikata pussel? För det andra är det byggandet av huset och hans personliga utveckling. Så du kan ordna boende till din smak. Valet av möbler & ndash; en av de mest njutbara stunder, så gör det långsamt. Förresten, i huset kommer att driva gästerna. Det är bättre att betala tillräcklig uppmärksamhet åt det inre, så att inte skruva upp framför vänner. För det tredje är det närvarande i ditt virtuella liv husdjur. Det vill säga, alla kan ha en droid följeslagare, vilket anses vara ganska cool. Dessutom kan kretsen av dess funktionalitet utökas, med andra ord & ndash; trimmad.

& nbsp;

Kära fans av sorglös äventyr, är du alltid fritt kunna välja när och hur man spelar detta spel. Nej till något du inte tvinga. Om du letar efter lång överbryggande verksamhet utan ytterligare anstränga världen Kloner passar bra! Låt uppfylla alla dina förväntningar!

 

Spelar också