Civilisation online

Alternativa namn: Civilisation online

Civilization Online & ndash; Multiplayer, historiskt spel. Företaget erbjuder tillverkare alla fans möjlighet att spela, att vara i den verkliga världen, är ett spel vars syfte skapande, byggandet av världen, en ny civilisation. Och allt detta på nätet.

är mycket glad över att spelet Civilization Online inte kräver hög energiinställningar i din dator. Och endast sådana grundläggande systemkraven, såsom:

 • den genomsnittliga datorsystemparametrar,
 • Internet-anslutning.

Eftersom version av spelet Civilization Online har ännu inte släppt till världen av spel, naturligtvis, skaparna har inte tänkt processen att formalisera spelarna i spelet processen. Men förmodligen sekvensen och de data som du behöver för att ge i processen - Civilization Online-registrering kommer att vara följande:

  1. anger den officiella webbplatsen för spelet Civilization Online,
  2. Bifoga din giltiga e-postadress,
  3. komma upp och skriva ner ditt lösenord, som består av minst sex bokstäver eller siffror,
  4. upprepa lösenord, och kommer inte att upprepa lösenordet & nbsp; andra nätverk, för att garantera säkerheten för ditt spelkonto,
  5. vidare till spelet.

Troligtvis inte så lätt att du kommer klara denna standard för något spel, ett sätt som skulle Civilization Onlinespel. Eller kanske kontrollera ditt konto kommer att vara ganska snabbt och enkelt. Men det är inte vår sak att avgöra med dig.

För att spela spelet online Civilization Online är inte nödvändigt att tänka steg för steg, eftersom detta onlineversionen inte tyder på det.

I början kommer du att erbjudas fyra civilisation. Detta belopp fortfarande inte kommer att sluta när du går på spelet kommer att visas även civilisationen. Din karaktär kommer inte kvar i en civilisation hela spelet. Det kommer automatiskt att vända på spelet, varje gång när du ska nå ett visst mål, att utföra uppgiften på ett visst område.

är också mycket intressant att du kommer i olika epoker. Här kommer de att vara sex:

 • Forn ,
 • Classical ,
 • medeltids ,
 • Renaissance ,
 • Industri ,
 • Moderna .

Du ser världen i alla färger. Och detta kommer att hjälpa dig en god kvalitet grafik och animation i spelet.

Men ändå, precis som alla spel, finns det ett seger ände. Vinnande leende på dig, bara när du skapar en kraftfull civilisation. De möjligheter som kommer att fånga de flesta i världen eller ett av villkoren för seger och ndash; att nå toppen av modern tid och skapandet av rymd Journey.

är tänkt att spela, du kommer att vara gratis Civilization Online. Är det för riktiga pengar du kommer att få de nödvändiga detaljer och element för att förbättra kvaliteten eller karaktären av spelet till det bättre.

Jag lovar att spelet kommer att vara bäst i staten. Tja du inte alltid erbjuda sin civilisation stå, så att säga, för att bli skaparen av världen.

& nbsp;

Det är värt ett försök! Det verkar som om spelet Civilization Online & nbsp; Du måste redan ha legioner av fans, vill inte för en sekund inte avvika från den fascinerande process.

 

Spelar också