Utkast

Alternativa namn: Utkast spel Utkast Online

I 2009, Företaget Omerta Online och & laquo; Stork & raquo; släpps ut i världen av en stor publik orienterat projekt som onlinespel formulerar. Och publiken dras Och detta hela tiden, lockade av frånvaron av begränsa innehållet och den största fördelen med projektet & ndash; ett avancerat stridssystem, kunna tillfredsställa de flesta & laquo; webbläsare & raquo; gamers.

Innan steget i spelet Utkast Registrering , se till att du har:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Internetansluten dator,

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; från 1 GB RAM,

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; övervaka med en upplösning på 1024x768,

4) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Adobe Flash Player (minst 9. 0) och webbläsaren stöder det.

Om du är den stolta ägaren till alla ovanstående, kan vi säkert gå till den officiella webbplatsen för spelet, till sidan Förslag Registrering . Obligatoriska fält här är följande:

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; ditt riktiga e-post,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; användarnamn & ndash; namnet på spelet,

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Det lösenord;

och middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; dras bekräftelsekod.

Efter granskning och godkännande av användaravtalet genom att placera en bock i den tomma lilla fönstret, steget Förslag Registrering helt klar. Följande är att skapa en karaktär, men om du vill att & ndash; och & laquo; hela & raquo; tre. Således följande bonussystem:

& rarr; för skapandet av I hjälten förlitar 1000 mynt,

& rarr; för II & ndash; 200;

& rarr; för tredje & ndash; totalt 100 silvermynt.

Alla dina (och endast dina) tecken kan ha ett unikt utseende, goda resurser spel (olika tillgängliga externa kriterier) tillåter inte att spara på utsidan.

att växa upp i Förslag på nätet på grund av din karaktär kommer att kunna bygga erfarenhetspoäng fått för striden, inlämningsuppgifter och så vidare. Många NPCs kommer att hjälpa för att spela spelet online förslaget , vilket ger dig samma uppgifter och uppdrag. Ja, och genom avskaffandet av gränssnittet Förslag spela kommer att vara enkelt och bekvämt: att förstå alla detaljer, behöver du inte mer än 20 & ndash; 30 minuter. Plus, för att för att spela online-spel utkastet var alla ännu enklare, här finns en underbar sak som en karta som visar den aktuella platsen och den mycket karaktär, och resten av de nödvändiga i spelet objekt (Stadshuset, reparationsverkstäder och andra.

Du har verkligen skall fastställas, med vilket vapen skulle du vilja att engagera sig i, även om detta skulle vara smärtsamt: en rad lokala armar är slående: mer än 300 typer av handeldvapen, baserat på både biologiska och energiteknik. För att begränsa dina val lite, Utkast Online spel online ger möjlighet att få en av följande inriktningar:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Sniper & ndash; skicklig på långt håll. Med stor kaliber precision gevär påverkar mest försvarslösa delen av kroppen av fienden, samtidigt som den är utanför repressalier förstörelse.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Assault & ndash; Krigare närstrid.

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Shooter & ndash; Universal Soldier, kunna förstöra fiender både nära och långt borta.

I detta fall, om du vill för att spela Förslag på nätet värdig, du kommer att behöva lära sig vissa slåss, vilket öppnar upp nya horisonter för skytte, och olika stridstaktik i allmänhet.

I korthet om historien: Utkast Online spel online det är baserat på två romaner C. Lukyanenko, som kallas & laquo; Utkast & raquo; och & laquo; ren kopia & raquo;. Detta är en idealisk kombination av världar, förenade av samma universum, en så kallad fan. Överlevande är inte så lätt, men mycket intressant. Om du vill testa dig själv och gå igenom de händelser som beskrivs i bestseller personligen gå med!

 

Spelar också