Border

Alternativa namn: Border, borderlends

Borderlands Game är ett spännande dataspel. I det här spelet kan du spela från den första personen. Borderlands presenteras med inslag av skytten och rollspel.

Ladda ner Border du kan från den officiella webbplatsen för spelet om du har en full arton år. Innan spelet, kan du se en video om spelet Borderlands. Denna video kommer att introducera dig till de olika funktioner i spelet.

Hur man spelar Border Du kan ta reda på i denna recension.

I spelet Border karaktärer har sina egna egenheter. Endast fyra tecken i Borderlands:

1. Mordecai - är en jägare i spelet. Han var 17 år gammal vann tävlingen för riktigheten i att skjuta med en revolver. Många spelare i den här tävlingen, anklagar honom för att bryta spelet och sporten beteende. Vissa spelare säger att före tävlingen och han uppförde sig osportsligt. Han reste till olika planeter för att finna att han är intresserad. Han hänvisar till detta som ett bättre liv och enkelt sätt att tjäna pengar.

Specifika fakta:

39 år

Färg - turkos,

Earth - Artemis.

2. Roland är en soldat i spelet. Han gillar att skjuta med automatvapen och hagelgevär. Roland sätter en viss tyurel. Förutom attacken och slåss, kan han läka och återställa ammunition och skydda sin herre. I ett multiplayer-spel, och det hjälper deras allierade. Han är en före detta soldat i organisationen "Scarlet Spear."

Specifika fakta:

'34;

Färg - Grön,

Planet - Prometheus.

3. Lilith är en siren i spelet. Den besitter psionic förmågor. Det kan skapa en fasförskjutning. Vid inresa och utresa fasförskjutning siren skickar en tryckvåg. När en förskjutning representeras Lilith osynlig och rör sig mycket snabbt. Hon kan bara slåss i närstrid, men för det den behöver för att komma ur speciella skift.

Det är ett av sex sirener. Alla sirener har magiska krafter. Men de vet inte hur man använder dem och vad de ska göra. Hon vill hitta Serena ode att läsa mer information om dig själv.

Fakta:

27 år

Färg - Rosa,

Planet - Dionysos.

4. Brick representerade som Berserker. Han kan gå till ett särskilt villkor. Under detta tillstånd, kan han inte skjuta en pistol. I detta Brick våldsamt attackerande fiender med nävar och kan snabbt återställa sin hälsa. Han använder också den klubb som kommer i spelet. Syftet är att hitta sin försvunna syster. Han bär som sin maskot tass hans hund, som som barn han dog.

Fakta:

36 år

Färg - blodröd,

Planet - Menethius.

I spelet Borderlands vapen är varje tecken

1. Mordecai: prickskyttegevär, revolvrar.

2. Roland: automatgevär, hagelgevär.

3. Lilith: kulsprutepistoler, grundläggande vapen.

4. Brick: granatkastare.

Spela Border du kommer att vara på olika planeter. Varje figur har sin egen mission.

Spelet Border pc som du kan spela i olika lägen: single player eller multiplayer.

Många fascinerande intryck du ger Borderlends spel.

 

Spelar också