Blade Hunter

Alternativa namn: vlade Hunter

Brauzernaya spel Hunter Blade är ett RPG fightingspel, och är avsedd för spelare, älskare fantasi, vilket är ganska väntat möte med drakar, trollkarlar, sten golems.

Fanaty genre har redan börjat spela Hunter Blade, studera fe vidder av mark, ingen vet var placerad. Vi vet bara att det har sjudande krig goda och onda krafter. När gudarna har presenterat ljusa och mörka svärd, utrustade med oövervinnerlig kraft, men armar kompassen delades upp i sju stycken. De är fortfarande rädd för anhängarna av mörker, men inte det minsta.

Predstavlyaem huvudsakliga spel stunder.

Kak flesta 2D-fightingspel, ser denna produkt ljus, förtrollande, med en dynamisk handling och färgstarka specialeffekter. Grafik värdig, och du kan även se några bilder av detaljerna.

Kazhdogo spelare Hunter Blade väntetid, varefter han väljer och tar under kontroll av sin hjälte. Delta i strider måste hela tiden, så att karriär tillväxt garanteras. När jobbet är gjort, kommer fördelningen av stjärnorna visar dina framsteg i tre lägen:

  • Kombo
  • Stil srazheniya
  • Vremya prohozhdeniya

Teper fånga fallande bröstet, plocka utfällt guld och bonusar.

Ot varje tecken förmågor. Det är en lömsk fiende och Artful Dodger, men om de får ordet ärende, kommer att göra det.

  • Mehanik - nytt för företaget Trinity, och därför självförsörjande och självsäker. Hans makt är häpnadsväckande, eftersom han är beväpnad med en stor hammare, vilket gör fiendelägret irreparabel skada.

  •  

    Spelar också