Blacklight Retribution

Alternativa namn: Blacklight Retribution

Spelet Blacklight Retribution är ett massivt multiplayer online spel utvecklat för PC. I detta spel du kommer att spela från den första personen.

In English gå ett annat språk som du väljer, gjort spelet Blacklight Retribution onlineregistrering. För att registrera måste du ange:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; ditt användarnamn och e-postadress.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Skriv lösenordet och den kod som visas i bilden.

För att spela spelet Blacklight Retribution dig som uppfyller följande tecken:

1. Grendel , kännetecknas av stor arsenal , inklusive Tre dödsfall , och en [ 19] punkt destruktiv utrustning. har också tjock pansar . har alla de färdigheter du kan Grendel bara den trettionde nivå.

2. M. ger bra skydd , exakt vapen och fjärran räckvidd. A De unika egenskaperna hos MARS , är dess , är extremt hög Armour vilket ger 25% begränsning. Mars även , den genomsnittliga uthållighet och körhastighet , men hög effekt rustning.

3. Viper , är hittills , den snabbaste och , den mest rörliga hjälte. De har en mängd olika vapen närstrid. Viper är det första tecknet, , som kommer att släppas till , ett närstridsvapen som standard.

4. Hertiginnan är en specialiserad prickskytt alla stridssituationer. Den är utrustad med ett gevär och en revolver upphetsande, som kan bära fienden under några sekunder. Duchess offrade sin vänstra hand till robotmanipulatorn.

5. Deacon - till Användaren Den präglade manipulator han , kan arbeta med upp , , även i Dangerous , på arbetsplatsen. Det har absolut ett unikt utseende , jämfört med någon , andra agent , i spelet.

6. S. Karalis & ndash; kodnamnet & laquo; Lilith & raquo; - En erfaren pilot. Dess syfte är slaget, och den har stöd av tre granater. Blow Lilith mycket tung och efter det svårt att överleva.

7. Om & rsquo; Corner. Han är alltid på sin vakt och kan driva någon fiende i en fälla.

8. B. Hinds & ndash; Denna läkare. Rör sig med hög hastighet , och , kan öka hälsa, men saknar rustning. använd behandlar ämnen och ett gevär.

9. J. Haussen & ndash; är en prickskytt som har ett bra uthållighet.

10. A. Hernandez & ndash; har hög hälsa och rustning på grund av hastighet. använd för behandling injektor , och för kampen - hagelgevär .

11. M. Akimoto & ndash; piloten bär kostym och en förstklassig specialist.

Blacklight Retribution online-spelet kommer du att ändra utseendet på din karaktär. Allt detta sker endast på din begäran.

Här Blacklight Retribution på nätet, kommer du att se en hård kamp, ​​men otroligt bra grafik, eftersom det ser ganska realistiskt.

Spelet har en speciell alternativ som gör att du kan se fienden genom en vägg.

Spela spelet Blacklight Retribution gratis, få passerade de flesta av dina uppdrag.

Lycka till i spelet Blacklight Retribution!

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också