Big Head Bash

Alternativa namn: Big Head Bash

Spel Big Head Bash & ndash; multiplayer webbläsare baserad dynamisk spel gratis modell, är spelet fullt av spännande äventyr. Spelare uppmanas att resa tillbaka till världen där huvudpersonerna är färgglada vinyl leksaker. Från en stor samling, kan du välja den mest attraktiva hjälten, sedan att förvalta och utveckla sin kapacitet. Kärnan i spelet är i stort sett desamma för spelen Deathmatch, som en gång lyckats vinna intresse det stora antalet användare. Big Head Bash på nätet & nbsp; gav användarna företaget Aeria & nbsp; Spel. Utvecklare är en virtuell miljö, som ständigt rasar blaster, är karaktärerna slåss med robotar och med varandra, och mord är vardagsmat. Allt detta sker på den vackra 2D platser. Väl inne i fantasivärld, är du störtade ner i atmosfären och det kommer att kunna uppleva spänningen.

för att öppna den virtuella universum, måste du först skapa ett konto. Du är bara en minut att fylla i önskad rad registreringsformuläret. Big Head Bash registreringen tar dig i en ljus, glad, händelserik värld. I början måste du bestämma på karaktären, och först därefter ägna sig åt slagsmål. Redan för närvarande ett brett sortiment av vinyl leksaker. Bland dem, Arg Red melon zombie Amano Imp Bloodfang Varulv Liz Abe Sapien Kraus Roger och många andra roliga karaktärer. Men detta är inte gränsen. Eftersom projektet fortskrider, har det & nbsp; snart kommer det att finnas nya karaktärer som också kommer att vara Big Head Bash för att spela. Varje tecken kännetecknas av vissa funktioner och deras utseende. Men vem skulle du välja, har du en lång väg och en hel del strider, både robotar och andra spelare. Åh, vad, vad, och det är ingen brist på utmanare här! Därför skaffa vapen och tillbaka. Beväpna dig med olika vapen du kan från den enkla ( hagelgevär, eldkastare, raketgevär, motorsågar, och så vidare. ) Till den unika (Lava vapen, molotovcocktail, och andra. ) Det finns en virtuell butik där du kan tillbringa intjänade pengar. Och att ha pengar för inköp, har du om och om igen för att gå med i striden. När allt kommer omkring, ger seger dig belöningar.

& nbsp;

Spela Spel Big Head Bash kan föreligga i olika lägen: fler, kooperativ , laget lägen, & nbsp; och tändstickor (8 av 8) och älskad av många nick infångningsläge. Alla regimen kommer att glädja dig med sina överraskningar. Prova var och en av dem att hitta den mest attraktiva. Jag måste säga att du är bekväm i spelvärlden ganska snabbt, och oavsett vilket läge kommer att känna ganska säker. Efter alla gränssnitt finns tillgängliga, och alla spelfunktioner är tydliga. Om du funderar hur man kan spendera din fritid, försöker spela det här spelet. Dessutom är det en ganska tillbakalutat och avkopplande aktivitet och är också tillgängliga Big Head Bash gratis. Du kommer inte ångra sitt val! Lycka till!

 

Spelar också