bigami

Alternativa namn: BigGeym, Storvilt, Big Game

Intellektualnaya strategi Storvilt.

Igra Storvilt online-strategi, där spelaren hamnar i en enorm värld full av mysterier och otroliga äventyr. Kriget är bara en av de klasser i spelet, är tillräckligt bred för att manövrera val, kan du bli ledare för de starkaste arméer, list köpman, tjänar miljontals för simple eller noggrann forskare, att känna förordningar gamla manuskript och lagring av kunskap i denna värld.

Razrabotchiki hävdar att iPlayer Storvilt modern tolkning av den klassiska strategigenren med stor intellektuell potential. Att vinna är viktigt logik tänkande, en väl utvecklad strategi och taktisk fördel över fienden, men element av slump är en integrerad del av livet, den minsta dröjsmål med beslutet skulle kunna medföra nederlag. Alla strider i spelet sker i realtid, varje sekund räknas.

Imet egen armé och leda det till seger affär modiga befälhavare som blivit beroende enbart på personliga preferenser en av Lords under parollen av kungen, ledaren för barbarer, svepande allt i sin väg eller bli ett monster insamling under vingen av varelser utan rädsla eller samvete.

Puteshestviya den virtuella världen fylld med många faror vid varje tur väntar fiender, men de modiga kan hitta otroligt skatter, upptäcka underjordiska marknader och hyra hjältar besitter magiska kunskaper.

Dlya att sätta sin fot på vägen av äventyr Storvilt registrering krävs. Passera det är inte svårt, måste du fylla i en form av två rader av den e-postadress och lösenord. Ännu snabbare att klicka på ikonen för en av de sociala nätverken och in under sitt eget namn.

Igrovoy process Storvilt.

Nachinaya spela spelet Storvilt användaren att tillhandahålla ett litet område med byggandet av de finare detaljerna i spelet och utbildning och har menyn. Utför uppgifter möjligheter kommer att växa. På sin webbplats, kan spelare bygga användbara byggnader, vilket kommer att innebära många fördelar:

Dom tillåta handlaren att samla skatter på nyttan av riket,

  • Akademiya det finns soldater utbildade. Det är här som de förbättrar färdigheter med svärd och båge,
  • Taverna det är alltid möjligt att möta de berömda hjältarna, ta en drink med dem på ett par koppar brand och vinna över på sin sida;
  • Ministerstvo utfärdas licenser för handel och lagra alla nödvändiga dokument,
  • Publichny hus i strukturen av spelarna slå två flugor i en smäll, bör tappra soldater efter långa marscher slappna av och lönen återförs till statskassan.

Privlech på sin sida av ett av tecknen är halv segern. Allt i spelet finns det sex. Beroende på den valda strategin, kan du använda en mängd olika talanger ledare en begåvad ledare och utmärkt näringsidkare, det andra gud av krig, den tredje är att gälla för dem som valde väg skattletare, endast en av karaktärerna vet var gömd från mänskliga ögon de gamla gravar och artefakter.

V Storvilt spela ensam är en farlig verksamhet. Grannar i denna värld är inte alltid vänlig, några kommer till undsättning i svåra tider, medan andra är inte främmande för att dra på bekostnad av andra och helt enkelt förstöra grannriket. Spelet är multiplayer, allt i det är mer lönsamt att gå in i en allians med andra spelare eller skapa din egen genom att bli ledare bland andra. Inom gemenskapen aktivt handel och affärer görs, kan du ändra det militära och magiska teknik och snabbare att få de tillstånd som krävs för att de allierade kan du be om militärt stöd, och de kommer att komma till försvar, om det behövs.

 

Spelar också