Big Farm: Mobile Harvest

Alternativa namn: Stor gård

Game Big Farm: Mobile Harvest bygga en framgångsrik gård.

Många människor uppskattar drömmen om att äga sitt eget land, men inte alla kan inse dessa fantasier. Om du är nära jordbrukarens arbete, mobilleksak Big Farm: Mobile Harvest från utvecklaren Goodgame Studios precis som den. Tänk dig hur du vaknar med solens första strålar, och innan du öppnar dina ögon, njut av de ljud som kommer till dig. Det är ganska munching marsvin, lamm blöder, kackling höns, en cockerel roosts, och kor kräver att de mjölkas.

Hvis du inte har ett hus i byn behöver du snabbt Big Farm: Mobile Harvest för att ladda ner, eftersom det är gratis. Här hittar du nya vänner som gillar att spela så här. Spelprocessen är också gratis, men om du vill påskynda vissa processer använder du in-game-inköp. Men om du inte behöver dem, avaktivera du dem i inställningarna, och du kommer inte vara störd av erbjudanden att betala för vissa varor eller tjänster. En annan bra nyhet kan du ladda ner Big Farm: Mobile Harvest på din dator. Plussar här, flera samtidigt med mobilversionen, kan du utveckla en dator, jämföra versionerna och resultaten, samt ha alltid tillgång till din favoritunderhållning.

Vi rullar ärmarna och går till sängarna.

Du kommer att ha grannar som är redo att hjälpa om det behövs. Men de behöver ibland hjälp, så var också en bra granne till dig. Spelarna är glada att lära sig att människor här inte bara arbetar hårt för välstånden på sina gårdar, men de vet också hur de ska roa sig själva. De organiserar mässor, firar helgdagar, gör presenter till varandra och ger uppdrag. Aktivt deltagande i bybornas liv blir du en del av en stor och vänlig familj.

Game Big Farm: Mobile Harvest har en hel del trevliga funktioner:

Det är dags att testa dig själv i verksamheten och så de första fröna i marken.

 • Vacker grafik
 • Gradvis expansion av zoner för nya byggnader eller fält
 • Charging till högre nivåer på grund av framsteg
 • Nya byggnader visas, som också behöver förbättras
 • Bredt sortiment av växt- och djurkulturer
 • Ability att producera produkter från råmaterial
 • Tillgång till handel på marknaden
 • De kommer snabbt mogna, ha nöjda med en rik grödan. Allt som du kommer att producera: grönsaker och frukter, samt boskapsprodukter, allt detta går till ditt lagerhus, och därifrån finns en distribution som är till salu, det som en uppgift, som i produktion.

  Big Farm: Mobile Harvest spel innebär ackumulering av erfarenhet, sedlar och bonusar. Varje komponent är en nödvändig del av spelprocessen, vilket garanterar en framgångsrik utveckling. Försök inte att öka priset genom att erbjuda din produkt på marknaden. Kom ihåg att andra spelare säljer liknande produkter, och om deras erbjudande verkar mer lönsamt kommer du att ignoreras. Försök att utföra aktuella angelägenheter i rätt tid. Det faktum att det är dags att göra det här eller det där jobbet, kommer att leda till ikoner för objekt, vattning behövs, eller en mogen skörd bör samlas in, husdjur vill äta eller det är dags att skära lamm, mjölka korna, samla ägg från hönsna.

  Og inte glömma landskapet. Spelet Big Farm i hemmamarknaden innehåller ett antal söta saker som kommer att dekorera din egendom. Spendera mellan paddocks bekväma gångvägar, stenväxter, planta blomstersängar med blommor, sätt lykta och lusthus allt i smak. När du känner att gården verkligen har blommat, bjuda in gäster så att de kan utvärdera resultatet. Du kan också gå på besök, kanske, efter att ha lärt dig intressanta idéer för dig själv.

 

Spelar också