BeBees

Alternativa namn: BeBees

BeBees nätet & ndash; gratis webbläsare baserad strategi rollspel, där verkningarna av karaktärerna är bin. Du får till en riktig bikupa där outtröttliga arbetsnarkoman allt surr och surr, värd i sitt kloster. Syftet med deras liv & ndash; producera mer än honung. Vsha utmaning & ndash; att samla in en svärm av allierade som säkert kan gå på attacken mot fienden vid behov. Dessutom tar det hand om ett bi Bogatyrev, som är centralfiguren i huset bin. Utveckla huvudpersonen bee gemenskap, kämpa för varje droppe av denna söta och dyrbara honung för att hoppa på den otroliga tävlingen för mästerskapet av tävlingen. Game & nbsp; BeBees har en rating av spelare och vinna den första raden i listan har du alla chanser! Framåt! Framgång är i dina händer!

Det första du behöver göra & ndash; är att skapa ett konto. Ange ditt användarnamn, lösenord (repetition), födelsedatum och land. Förutom att få tillgång till programmet, bör du acceptera Medlemskapsavtalet. Är ett projekt som du kan genom Facebook. Om du inte har din sida i det sociala nätverket, skapa den i källaren. BeBees Registreringen tar dig till den fantastiska världen, och du kan börja lösa en formel för framgång. Kanske det hela till ett belopp av honung? Kanske förmågan att & nbsp; som hålls under det spännande kamp mellan rivaliserande bee familjer? Eller kanske hemligheten är väl genomtänkt strategiska drag? Men hur är det Fartagh kan från allt beror? Start spela BeBees, är du skyldig att få svar på dessa frågor. Med tiden kommer du att lära dig att kombinera alla nödvändiga åtgärder och kommer att känna sig hemma bland de & nbsp; gulliga randiga insekter. Visa till andra användare sina utestående förmågor!

BeBees kommer att kunna spela någon. Redan antalet användare nått en respektabel antal 208.670. Och varje dag finns det mer. Att ansluta Du behöver inte ladda ner och installera något. Spelet laddas utan problem direkt i din webbläsare och njuta av spelet kan även datorägare med blygsamma inställningar.

Browser Game BeBees placerade på ett sådant sätt att allt här kretsar kring honung. Det kan inte bara samla in, men också att stjäla. Dessutom lager av honung måste skyddas. Efter allt, du vet aldrig vem kommer att vilja inkräkta på din förmögenhet! Tappert försvara sig mot räder sin honung samtidigt, en främling kidnappning. Så du glorifierar en deft medokradom och fiender kommer att inse att din något liknande en bikupa av en ointaglig fästning.

Bina flyga under ditt ledarskap gräsmattan ut av krapli söta doftande nektar. Deras rov, de bär till kupan, och du måste titta på hur honungen lagras och glädjas att varje minut blir rikare. Bina kommer att arbeta snabbare och smartare, desto snabbare kommer att vinna en plats i solen bland andra lika ambitiösa spelare. Ett spel om biet kan du expandera och förbättra sin svärm alla tillgängliga medel, samt att delta i otroliga strider mot andra krigare. Skicka en representant för sin grävande, får du värdefulla priser, om inte självklart, kan han vinna seger.

& nbsp;

Låt dina charmiga bin surrar, dans, ha roligt och arbete & ndash; skåda alla ett nöje! Spel om bina kommer att ge dig en solig stämning, mycket roligt, spel slagsmål och svindlande segrar! Detta är det bästa sättet att lysa upp din fritid och glömma vad som är tristess. Försök bara att samla in honung och börja bygga din egen bikupa som märker att en sådan extraordinär session drar från de allra första minuterna. Njut av spelet!

 

Spelar också