Slaget pirater

Alternativa namn:

spel Slaget Pirates: romantik framtiden.

På tal om pirater, människor fortsätter att tänka på ett ben, enögd, med en bandana på huvudet, pipan i munnen, en papegoja på axeln och en flaska rom i handen havet vargar. Vi glömmer att det finns pirater och nu, men de är svåra att ta i glamour, som vi är vana vid, men i själva verket ingenting har förändrats. Det är samma obevekliga brottslingar, ivriga för vinst till varje pris. De dödar, plundring, förfölja, ta ombordstigning fartyg och människor i fångenskap för lösen. Spela Slaget Pirates i strategigenren har gått ett steg längre och erbjuder när det gäller framtiden efter den fruktansvärda katastrof.

världen på randen av döden, men själen är inte piratkopierade ut på denna vinst. De förenades i motsatta fraktioner: den upproriska och drakoniytsev. Varje syftar till att underkuva de återstående små öar – allt som är kvar i landet, vilket krig kommer aldrig att avta.

En annan

hade vatten var inte så farligt. Varje område patrulleras, och för brott mot gränsen kan betalas dyrt. Att spela i slaget pirater har blivit en av rebellerna, och börja lära sjömanskap.

  • studera och utveckla militära färdigheter
  • Bygg, förbättra och skydda den marina bazu
  • Vybirayte fartyg och öka flot
  • Srazhaytes för de återstående resurser och att sätta sina egna gospodstvo

 

 

Ot prosaic idealism att överleva.

Du måste förstå att de är i den bistra verkligheten, när tillfälle att spela spelet Slaget Pirates omvandlas till en examen överlevnad coolaste filibuster framtid.

Game omedelbart skickar dig på en blygsam ö med förfallna bas. Det är bättre att inte försena och påbörja renoveringsarbetet. Processen är långvariga och svåra och kräver stora resurser och kostar pengar. Men du och pirat, att veta hur man får den nödvändiga.

Flera poster bryts i lastrum på fartyg dig, men de bara inte har tillräckligt för en fullständig bas och flotta drift. Många resurser måste producera själv, och parera fienden, som också vill dra nytta av källan. Med pirater bor på – piratkopiering lagar för att agera. Vem kommer att bli den mest kraftfulla, arrogant, påträngande och svårt, och maktövertagandet.

att bygga en bas, ta hand om den inre hamnen för fartyg, där de kommer att skyddas. Ordna defensiva torn så att deras sortiment omfattar hela territoriet.

Varje byggnad kan förbättras, och fartyg för att stärka rustning, gör motorbåt utrustad med moderna vapen. Att utveckla, måste lära tekniken och producerar ritningarna, vilka till största delen är dolda i drakoniytsev fartyg.

För att tjäna pengar, ta uppdragen, liksom tillväxtekonomier, bygga produktionsanläggningar. Men det är lätt att korsa den känsliga balansen i ett ansikte, och i stället för att göra en förlust av vinst eftersom arbetet bra.

 

 

Stridssystemet och spelfunktioner.

önskar ansluta sig till pirater slaget pirater väntar på registrering. Nästa vi gå igenom nivåerna och nå tionde, du kan delta i kampanjer med olika mål, grad av komplexitet och priser, och efter den tjugonde ger dig tillgång till PVP strider.

Slaget delas in i två typer:

  • Kollisionen mellan två flottor mitt morya
  • Ataka utländska öar eller skydd svoih

Zahvatit utländskt territorium i iPlayer Slaget Pirates är inte lätt, eftersom det är fylld med vapenemplacements, som täcker brand varje meter av vägen. Om en attack inträffade på den del av fienden på ditt space, vid tidpunkten för striderna, är det klart hur väl du har placerat torn och torn på sin egen bas.

 

Spelar också