Battle for Graxia

Alternativa namn: Battle for Graxia

Slaget om Graxia nätet - gratis multiplayer-spel i stil med Action RTS med en social vinkling. Gameplay påminner alla kända projekt DotA. Projektutvecklare Petroglyph Games har tagit hand om det var väl utvecklade PvE-och PvP-system. Spelare förväntar spännande slagsmål med varandra och speltävling med dator intelligens. Till exempel, uppsättningar av återvinningstorn är dyra, men vilken effekt! Tro på din styrka och framgång är inte långt borta!

För detta ändamål, fyllde en särskild blankett. Genom att skapa ett konto, bör du vara beredd på det faktum att reglerna i projektet ska komma överens. Innan du börjar spela Battle for Graxia, skulle det vara lämpligt att kontrollera datorns konfiguration. 0, kompatibel med DirectX 9. 0c ljudkort, 1,5 GB ledigt hårddiskutrymme och 1 GB RAM. Förekomsten av dessa parametrar ger gameplay utan buggar.

Så, spela Battle for Graxia - innebär att ständigt engagera sig i blodiga strider. Du kan starta det med fattning. Eller, om du vill, gå träning. När du har valt själv en karaktär, kommer händelserna inte hålla dig väntar. Förresten, nu kan du välja bland mer än tio olika karaktärer. Victory föra belöningar i form av mynt. Dessutom kommer du att faktureras erfarenhet. Förresten, är att säga om en viss Slaget om Graxia nätet. Destruction kryper, torn och hjältar motståndare leder till högre nivåer. Detta anses vara den första typen av blödning - i strid. Den andra typen är beroende av segrar och förluster särskild karaktär under spelets gång.

Game Slaget om Graxia ganska enkelt att förstå. Inga onödiga krusiduller, och gränssnittet är intuitivt. Du kan lätt komma in i ledningen och bli en hjälte för att göra en bedrift efter den andra. Allt detta görs för din komfort och enkla sätt. Faktum är att göra vad du vill ha mest? Just det, slappna av!

Det finns en sak som kommer att glädja användarna. Och allt detta sker i en trevlig atmosfär av lätthet! Njut av denna och skapade detta spel. Trevlig erfarenhet och gott humör!

 

Spelar också