Battlefield: Bad Company 2

Alternativa namn: Battlefield: Bad Company 2, Battlefield Bad Company, battlfild

Spel Battlefield : Dålig Företags 2 - första person shooter, vilket är nionde spelet i serien Battlefield . Det är ingenting som p ryamoy uppföljare till publicerades 2008 « Battlefield: Bad Company ». Utgivare av projektet - Electronic Arts . Och arbetade med att utveckla barn EA Digital Illusions CE . Funktioner som lockar många användare med hög kvalitet grafik, motorn Frostbite, vilket ger en förstörbar miljö, en mängd olika spellägen, en intressant tomt, dynamiska strider och förmåga att tillämpa taktik. Man behöver bara ladda slagfält : Bad Company 2 som omedelbart transporteras till territorium fientligheterna. Du kommer att delta i konflikten USA och Ryssland. Dessa händelser är påhittade, men det blir inte mene spektakulära. Står en bättre inblick i vad som pågick. Ryssland, trots det nederlag som drabbar äntligen lyckats hitta en anständig motattack. Östeuropa, norra Kina och Japan kommer snart att finna sig i händerna på Ryska Försvarsmakten . Ryssland följde beslag av Kuba och norra Mexiko. Nu och sydamerikanska länder har börjat arbeta med denna stora makt. Ryska forskare har börjat utveckla kraftfulla vapen som man kan erövra USA förväntar sig. Men fyra desperata killar från American Infantry beslutat att till varje pris förhindra att beslag av sitt hemland. Så det hela började. Och att delta i denna konfrontation, du måste Dålig Företags 2 nedladdning.

En gång på bildskärmen levande video Battlefield : Dålig Företags 2, du kommer att glömma vad tristess. Du väntar på ett otroligt äventyr och den hetaste striden. Du kommer att kunna välja lämpligt läge och agera.

Ska börja spela Battlefield : Dålig Företags 2 , och du kan utforska de modiga tecken. Så här Sergeant Preston Marlowe - sniper skytten, som är huvudpersonen. Den roll som befälhavare för BRAVO-2 tillhör sergeant Samuel ("Serge" Radford). Privat Terrance "Sweet" Sweetwater anses vara en utmärkt expert på kommunikation och teknik. Och dessutom finns det en expert på sprängämnen, ingenjörssoldat - Privat George Gordon Haggard (Jr). Detta tappra företag klarar av många saker! Under spelet du göra är att se.

Vad gäller klasser, Dålig Företags 2 spel erbjuder sådana alternativ: Framåt, läkare, ingenjör, scout. Visst, alla har sin egen speciella ändamål. Respektive och vapen Battlefield : Dålig Företags 2 förlitar misc. I multiplayer är det uppdelat mellan klasser och öppnar som pumpning. Till allas vapen ingår pistoler, hagelgevär, Thompson kulsprutepistol, automatisk laddning gevär (utom sniper) och automatiskt gevär G3. I förhållande till den enda spelare är något annorlunda. I så fall tillgång till alla typer av vapen från multiplayer, men ingen förbandslåda, en defibrillator, lådor med ammunition och befästa verktyg. Tillgång till nya vapen öppnas sedan genom passerande företag. I grund och botten blödning uppstår på grund av det faktum att du får poäng. Och tjäna poäng för alla åtgärder som påverkar kursen i striden. Gradvis, du går från en nivå till nästa. Och följaktligen, den i rubriken (det finns 50). Varje steg - nya möjligheter! Så gå för det! Lycka till!

 

Spelar också