Slaget gryningen

Alternativa namn: Slaget gryningen

Game BattleDawn - ett spel baserat på strategi och social kompetens. Ditt mål - att slutligen bli den starkaste ledare eller bli en del av de största och mest allians. Du måste lära dig att använda diplomati, militära resurser för att motivera sin önskan om absolut makt BattleDawn på nätet . Du kommer snart att upptäcka att storhet kan bara uppnås genom lagarbete. Kan du spela spelet BattleDawn och bli den högsta härskare?

Före pjäsen BattleDawn , se till att din dator uppfyller systemkraven såsom frekvens av processorn - 2GHz; RAM -1GB; Grafikkort - 128 MB.

Registrering i spelet BattleDawn tar inte mycket av din tid och kommer inte att orsaka problem:

1. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; På huvudsidan väljer du & laquo; Starta spelet sedan & raquo; & laquo; ny spelare & raquo ;;

2. & Nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Välj en värld: Mars, Jorden och Fantasy, och BattleDawn registreringen är klar.

Vid första anblicken är det här spelet liknar MMORTS . Detta spel är en tur-baserade strategi. Du kan göra vad du vill med dina enheter med strukturen där du vill, men för att du ska ha kommit i BattleDawn på nätet , är det nödvändigt att gå framåt. Detta system ger dig utrymme att manövrera när du ställer in bas försvar och motattack.

kan du BattleDawn för att spela och vara värd för en stor fästning, och sedan bygga en mindre utpost runt henne i syfte att modernisera och transport. Utpost kan också användas för att skapa saker såsom silor och radartorn. Var och en av dessa strukturer BattleDawn på nätet ger sin egen unika förmågor och strategiska fördelar. Spelare kan uppgradera och bygga stora och sofistikerade struktur för att stödja din huvudsakliga staden. Dessa strukturer BattleDawn på nätet kan förse dig med saker av guld, och leda dig till förbättringar energi. Det behövs varje struktur för att bygga en kraftfull armé.

Om du har en bas BattleDawn på nätet , är det bra att vara starkare och mäktigare fiende. När det gäller enheter tillgängliga för bygg spel BattleDawn skryter med att det finns totalt 27 enheter tillgängliga för användning. I spelet kan du skapa en soldat, en bil eller annat fordon. Det finns 27 möjliga kombinationer av vapen och förmågor i spelet BattleDawn .

Game BattleDawn ger en mängd olika tillgängliga effekten i spelet. Strategi är inte tillräckligt intressanta delar, som faktiskt trivs från andra spel. Ja, kan du bygga missilsilos och använda dem som ett vapen i kraft BattleDawn på nätet , men det skulle vara trevligt att se lite mer variation i de vanligaste enheterna. Spelet är väl avvägt, systemet ger spelaren tid att förbereda sig för attack. En annan viktig aspekt av spelet & nbsp; BattleDawn är en spion. Spy är mycket viktigt, när du har fått de resurser och strukturer för att skapa något. Spy kan tränga in i fiendens bas och bestämma vilket skydd de skulle kunna vara på plats i spelet BattleDawn . Detta gör att du kan skapa en effektiv arbetsgrupp, som lätt kan förstöra fiendens, är det. k. han kommer inte vara beredd.

I allmänhet spelet BattleDawn & ndash; Det är ett casual-spel. Den saknar ett tillräckligt antal enheter av utrustningen och den faktiska tid i spelet. Detta ger spelaren BattleDawn på nätet , en måttlig mängd enhetens inställningar (en inventering av spelet enheter), och strukturella uppgraderingar för din stad och de viktigaste utposter. Tyvärr, spelet BattleDawn inte erbjuda dig mycket i den visuella aspekten av saker. Det här spelet är lämpligt för spelare med ledig tid och en skarp hjärna att skapa strategier. & Nbsp;

 

Spelar också