Avatars: Age of Chaos

Alternativa namn: Avatarer, online spel avatarer, en tid präglad av kaos

Till dags dato, Internet, det finns många online-spel som fångar spelarens egen inre värld, tomt och bara ett spel atmosfär. Men inte alla dessa spel, är spelaren ges handlingsfrihet, både i rörelse och i krig.

Vi vill ge dig ett spel som inte passar in i normen för online-spel som du någonsin har träffat & ndash; Detta online spel är & laquo; Avatar: En tid präglad av kaos och raquo;. I det här spelet, & nbsp; Ett tecken ges full rörelsefrihet på de enorma vidderna i världen av avatarer, planering slaget (valfrihet och handlings beats, som kommer att tillämpas), och kampen själv sker i realtid och styr spelaren helt.

Och så kortfattat om spelet & hellip;

I online-spelet och laquo; Avatar: En tid präglad av kaos & raquo; Det finns sju spelbara raser: människa, alv, dvärg, orc, demon, troll och Dana. Var och en av dessa tävlingar på den unika och felfri. Den mest generaliserade loppet & ndash; en person som kan vara en krigare och magiker. De återstående raser är mer benägna att en viss typ av tecken raskachek så dan rasa är mer lämplig för mörka guider och för Elf skyttarna. När du registrerar i spelet, kan användaren välja någon av de befintliga tävlingarna, och om svårigheten att välja, kan du alltid vända dig till hjälpavsnittet, eller välj en i taget varje ras och försöker spela med karaktär kan återställas tills de når nivå 11.

Efter utgången av registrerings karaktär får på det centrala torget i staden är stor och myggor i test striden, som visar risken för tecknet. Det är inte nödvändigt att vara rädd för en kamp, ​​och det är önskvärt att följa uppmaningarna som dyker upp på skärmen och i chatten. Efter utgången av slaget, kan du utforska staden själv, i detta kommer du att hjälpa sökandet karaktär Elika, som kommer att ge enkla uppgifter som du kommer att få bonus i form av erfarenhet och silver (de kan aktiveras i ryggsäcken karaktär genom att klicka på & laquo; använda & raquo;). I staden finns fyra distrikt: District Guild, Central Square, ett bostadsområde och en kyrkogård. I vart och ett av de områden som det finns anläggningar där du kan ta jobbet att få erfarenhet och silver, samt att återställa hälsa och att köpa kläder och vapen. I det centrala torget finns det Arena, där du kan testa styrkan i din karaktär i strid, liksom templet av behandlingen och det är också möjligt att anta en religion som ger en bonus till hälsa och manna.

När alla de jobb som ger Elika siffran kan lätt nå nivå 8 (den tid det tar mindre än en timme, men ett jobb). Du kan sedan gå till butiken och klä din karaktär promenader i naturen och mer komplexa uppgifter. När du väljer uppbyggnaden & nbsp; du har möjlighet att göra en krigare, magiker, bågskytt eller Clover. För var och en av dessa typer av tecken, förutsatt att deras vapen & ndash; för soldater svärd, yxor, påkar, staber för magiker, bågskyttar för bågar och armborst, och för Clover & ndash; Clover. Magee, i sin tur, kan delas in i fyra typer: mörker, ljust, sinne och stihiyschiki kan också vara en kombination av flera av magiskt i en karaktär.

I de initiala nivåerna av tillgängliga ljustecken uppdrag som hjälper utforska sitemu slagfält karta och andra krångligheter av spelet. Ju större teckennivå & ndash; desto svårare uppgiften kommer att smälta och blir därmed mer intressant att spela. Varje spelare kan hitta sin plats i spelet & ndash; Vissa utvecklar en karaktär för PvP strider och attackera allt som rör sig, andra för PvE strider och fredlig promenad i naturen genom att samla resurser och sparkar robotar.

prestation karaktär nivå 51 han har möjlighet att passera ritual reinkarnation och få den högsta formen av (förbättrad ras): Vampire, Golem, Berserk, Giant, Angel, Leach, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (beroende på loppet av karaktären) . De högre former av ytterligare funktioner ger sina karaktärer och upptäcka världen av avatarer med en ny, mer intressant sida.

Så vem bestämde sig för att testa sin kapacitet - checka in online spel och dopp i en värld av avatarer!

 

Spelar också