Avalon Heroes

Alternativa namn: Avalon Heroes

Avalon Heroes Online - gratis multiplayer rollspel strategispel i realtid med kunden. Att kombinera RTS och RPG genrer projekt dök men tack Neta vidder alaplaya. I spelvärlden förväntar dig en massa heta evenemang. Du måste slåss med andra spelare samt legendariska monster. Demonstrera väl wishers att avundas hans mod och strategiskt sinne!

Tränga på färgglada platser kommer opretentiös lek Avalon Heroes registrering. Efter att skapa ett konto kan ladda ner klienten. Sedan, i listrutan för att välja var du fick reda på spelet.

Ja, vad systemkraven? Du, naturligtvis, vill veta om det kommer att installera Avalon Heroes online på din dator. 0 c, RAM 512 MB, 1 GB ledigt hårddiskutrymme.

Grasp spela Avalon Heroes, befinner du dig mitt i ett brinnande krig. Två stridande fraktionerna Oriens och Aeonia skulle inte vilja medge varandra. Du kan gå med i en av dem och ta en direkt del i alla strider som förekommer. I det här spelet finns det ett bra urval av lägen, så du kommer att kunna hitta de mest attraktiva för dig personligen. Tänk på de olika lägena ordning:

- Slaget (Battle Mode) - Battle Mode för ett stort antal samtidiga spelare. Denna strids fraktioner mot varandra.

- Arena (Arena Mode) - slagsmål på kartor arenor, för att delta i inte avskräcks av de verkliga hjältarna.

- Äventyr (Adventure Mode) - ett läge där spelaren grupp på 8 personer utkämpar ett krig mot de skräckinjagande bossar, med hjälp av taktiska överväganden för varje deltagare.

- Lobby - läget genom vilken du kan vandra runt i staden och lära sig om förslagen från andra spelare.

- Square (Plaza Mode) - skapas för en fridfull plats för andrum. Det är här som skapar nya guild, uppdaterad utrustning och är dags att prata vänner.

Det ska genast säga att varje läge har ett eget taktiska delen. Och som för alla lägen är det annorlunda, du måste hela tiden leta efter strategiska beslut. Så vart kommer porazmyatsya hjärnor!

Game Avalon Heroes gör klättra till stjärnstatus, bli en tapper hjälte och bevisa sin egen överlägsenhet. Till ditt förfogande kommer att vara allt du behöver - artefakter, värdefulla föremål, specialutrustning, stridsdräkter. Det viktigaste för att försöka få det hela i bruk. Bra vapen, modiga hjärta och pålitliga bundsförvanter - är nyckeln till seger! Missa inte chansen att tillbringa min tid snabbt och roligt. Fängslande tomten lämnar ingen oberörd - du kommer att hitta en hel del trevliga upplevelser! Njut av spelet!

 

Spelar också