Asura Online

Alternativa namn: Asura Online

Spelet Asura Online är ett massivt multiplayer-rollspel i genren MMO , vilket ger spelaren möjlighet att förstöra horder av monster genom att välja det med en av representationen av klassen. Från och med Asura Den nline spelar en hel del av er kommer ihåg de gamla och välkända raden av spel Blizzard - Diablo . Men just då en bias ännu mer på en asiatisk motiv, och det är klart matchen från kinesiska utvecklare.

För att börja spela spelet Asura på nätet Datorn måste ha sådana systemkrav:

 • Frekvensen av processorn - & nbsp; 2. 8 Hz eller mer,
 • RAM - minst 2 GB
 • hårddiskutrymme - 5 GB,
 • Internetuppkoppling,
 • tangentbord,
 • Musen.

Asura Online-registrering av det inledande skedet på väg till spelet, för detta måste du:

  1. , besök spelets officiella hemsida & nbsp; Asura Online
  2. Ren-registrering,
  3. Ange e-post
  4. skapa ett lösenord (rekommenderas bränna),
  5. acceptera licensavtalet,
  6. följ denna länk & nbsp; Ladda ner (ladda ner),
  7. , installera och konfigurera klienten och kan nu förstöra horder av monster.

Spelet Asura Den nline gratis för alla användare i något land. Se fram emot en oförglömligt äventyr för världen Asura Online , horder av monster av olika slag från de odöda till fantastiska drakar. För att utjämna fiendens armé spelaren för närvarande erbjuds sex spelbara klasser:

 • The Monkey ,
 • Den Goristro ,
 • Den Raksa ,
 • landsförvisade Gud ,
 • Fox ande ,
 • Dragonette.

Fantastisk grafik, levande och den verkliga världen är alla väntar på dig. En underbar ritning av vädereffekter, gryning, regn, dimma, solnedgång, solljus och olycksbådande nattens mörker ger spelet Asura Online en underbar atmosfär.

Spectacular PVP (Player vs Player) strider på ett luftskepp i form av två mot två. En stor uppsättning av besvärjelser och förmågor för varje klass. Det unika i varje klass är förmågan att bekämpa på sitt eget sätt, att kasta på fienden från bakom skydd eller direkt riva huvudet med en yxa eller kasta en spell på avstånd är säkerligen att imponera den stackarn. Dungeons, Raids, kommunikation med spelarna i realtid, alla dessa läckerheter samlats här, kan vi bara plocka upp dem.

Legendary redskap, vapen, fantastiska rustningar underlätta ditt liv reser runt i världen Asura på nätet , som är baserad på den berömda Resan till väst, men liksom många spel i Kina, världens verkligen fascinerar och inspirerar intresse. Mytiska varelser, golems kastar på dig stora stenblock flygande hippogriffs och outforskade hörn av magi väntar dig i denna fantastiska värld. Så om du gillar spel som Diablo eller Titan Quest så ska du definitivt inte passera detta mästerverk av kinesiska utvecklare.

För att skapa intresse rekommenderar granska trailern för spelet.

Det är möjligt att Asura Online är gratis att spela, men de objekt som du vill köpa mer för pengarna.

& nbsp;

Vi tror att du redan visste att spela online spel Asura Online ganska underhållande, och värt det. Så här har du väntar på.

 

Spelar också