Assassins Creed 4: Black Flag

Alternativa namn: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - den mest attraktiva spel enligt även de mest ivrig kritiker av modernitet. Alla specifikationer för projektet förbättras. Nu schemat kommer att bli mer intensiv, mer realistiska animationer, och handlingen är ännu mer spännande och intressant. Det nya projektet kommer att genomföras helt öppen värld där det kommer att finnas cirka 50 större orter. Nu spelarna kommer att finnas tillgänglig för större städer och små byar som du kan besöka maya ruiner, ta en titt på sockerplantagerna och besöka djungeln, besöka de välkända portar och outforskade grottor.

Game Assassin Creed 4 sätter dig i dagarna av piratkopiering. Hela spelet utspelar sig i 1715 i Karibien. Nu pirater - de verkliga mästare inte bara vatten utan även på marken. Dessa människor är att främja sin egen politik som bygger på girighet och grymhet. På marken, laglösa. I denna del av spelet tyngdpunkten ligger på sjöresor, piratskepp, vatten kamp. Assassin Creed 4 inställning på din dator, kan du välja mellan olika typer av fartyg. Omedelbart efter in i projektet till något parti det kommer att finnas tillgänglig för personlig fartyg, som kallas Galka. Dem och du kommer att vara första gången att spela Assassins Creed 4 st, det kan du ändra och utvecklas efter sina egna behov och krav.

Den nya delen av Assassin Creed kommer att finnas tre stora städer

1. Havanna.

2. Kingston.

3. Nessau.

Din karaktär kommer att kunna välja sitt eget lag. En stor möjlighet för spelet Assassins Creed 4 kan du använda en speciell dykarklocka, vilket möjliggör en detaljerad undersökning av havsbotten för att utforska vrak. Ditt skepp kommer att kunna attackera andra skepp och plundra dem.

Hur förklara sig utvecklarna, Assassin Creed 4 Black Flag - den mest kompletta versionen av spelet. Den största hjälten av projektet kommer att vara modiga Edward Kenva. Detta är en ung pirat kapten som genom sitt stridskunskaper och mod har lyckats att vinna respekt för andra sjömän och pirater. Det är svårt att tro, men även Blackbeard uttryckte sin respekt för den unge modig man ... och dras in i en gammal konflikt som hotade försvinnande av alla byggda av pirater.

För att starta spelet, måste du köpa snabbtangenter och ladda ner Assassins Creed 4 till din dator. Samtliga projektdeltagare finns massor av nya uppdrag och uppgifter, för att övervinna som kommer att bli roligare. Till skillnad från tidigare projekt, den fjärde delen har inte ännu översatts till ryska, men detta faktum bör inte genera dig - kontroll är lätt att lära sig på en intuitiv nivå.

När du kan ladda ner Assassin Creed 4, kommer du att se hur mycket kontroll spelet förbättras och underlättas. Exempelvis kan huvudpersonen äger kåpa osynlighet när han tror att han kan vara i fara, och bara ta det av automatiskt när faran är över.

 

Spelar också