Asheron Call

Alternativa namn: Asheron Call

Spelet Asheron Call den berömda multiplayer online leksak i genren heroiska fantasi. Skaparna av spelet välkomnar dig till en värld av spännande resa med sina lagkamrater är inte en vanlig utseende. I denna form erövrar världen har mer än tolv år. Och det inte förlorar sin kraft.

Innan du börjar spela Asheron Call, för kvaliteten på spelet, råder vi dig att kontrollera med din dator med kraven i spelsystem. Och de är följande:

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; RAM & nbsp; - 2 GB

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; kort & ndash; 256 MB,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; processorfrekvens & ndash; 2GHz,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Internet-anslutning;

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; tangentbord,

& middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; mus.

Så som allt. Men du måste träna även passera en ganska enkelt sätt att dra dig till spelet, som ger namn - Asheron Call registrering. Det är lämpligt att kontrollera din specificerade uppgifter:

 1. på den officiella webbplatsen för spelet Asheron Call,
 2. , markera kryss,
 3. ange ditt namn,
 4. skapa ett lösenord som består av minst sex tecken, och rådet, för säkerheten för ditt konto, inte använda detta lösenord på andra nätverk,
 5. komma upp och skriva ner ditt lösenord,
 6. upprepa & nbsp; tidigare angivet lösenord,
 7. , skriv in din e-postadress,
 8. för att välja & ndash; registrera.

I framtiden kommer du att vara lättare att komma in, bara ange namn och lösenord och du är i spelet. I Asheron Call spela mycket intressant. En värld av science fiction, inte verkliga varelser, som inkluderar dig.

I början av spelet du måste tänka noga om bilden, utseendet på din karaktär. Allt för detaljer, som du behöver för att förstå att tillväxten kommer att bromsa lite kör, men mycket smart och en stor & ndash; Det gillar och snabbt försvinner ur sikte, men för att få till fienden det skulle vara lätt.

I spelvärlden Asheron " s Ring på nätet Det finns ett urval av tre tävlingar: Människor, Lyudzhiany och Tumeroki. Även här måste man vara försiktig. Eftersom du i framtiden kommer att behöva välja ett yrke, och alla raser har restriktioner inom olika yrken.

är också & nbsp; skaparna förekommer till sina fans i spelet tre kontinenter för spelet:

 • Osteth,
 • Omishan,
 • Linvak Massif.

För nybörjare rekommenderas av kontinenten lättare där du själv zarekomenduete & ndash; Osteth.

Osteth & ndash; bebodd av en ras av sitt folk. Ljusa, iögonfallande del av planeten, liksom blommande botaniska trädgården & ndash; oas.

Omishan & ndash; bostäder för tumerokov. Idealisk för jakt, som kring några djungeln ogenomträngliga snår. Och monstren finns.

Linvak Massif & ndash; hemvist för lyudzhianov. Den mest fruktansvärda kontinenten befolka gruppen, och längs de ensamma, varelser. Highlands med ett litet antal anläggningar.

Du ges möjlighet att förenas i vissa grupper, som de kallas här: en grupp, Alliansen och kungariket. Det beror på omfattningen av striderna. Oavsett om du fina bistå varandra vid utförandet av uppdrag, eller storskaliga krig och beslag av territoriet & ndash; detta är kungariket.

Det verkar inget dåligt spel tyder inte på så att du kan prova.

& nbsp;

& nbsp;

AC spel väntar på dig. Hur kan du hålla ut, när du väntar på spelvärlden med utmärkt grafik, tillsammans med rätt inställning och musik.

 

Spelar också