Gods Arena

Alternativa namn: Gods Arena

Arena of the Gods spel som du kan spela online just nu.

Här möter du med en värld av kloka trollkarlar, krigare, tjuvar är mycket listig. Du måste besegra alla fiender för att få nyckeln till odödlighet.

Om du är en sann hjälte, och inte rädd för någonting, då detta spel är för dig, eftersom du kommer att behöva utmana gudarna, och att styrkan är inte för alla.

I Arena of the Gods online spel registrering är möjligt genom sociala nätverk: facebook, vkontakte, klasskamrater och min värld. Du kan också registrera dig via webbplatsen för spelet. För att registrera måste du ange:

1) din e-postadress.

2) Det namn som kommer att se alla spelare.

3) Ange ditt lösenord.

& nbsp; Spelet Gods Arena spelar du väljer en karaktär som du måste gå igenom sökandet efter en nybörjare. Med denna strävan kommer du att träffa alla spelreglerna.

Arena of the Gods online-spel som involverar en tredelad konfrontation. Du kan slåss bara för sig själv och mot de två andra sidorna.

Simulering i gudar av Arena är bestraffas med böter. Du är skyldig att attackera alla fiender de olika parterna, eller åtminstone att använda auto punch. I fallet med inaktivitet kan också angripa blixten.

Om den ena sidan har kollapsat eller soldaterna vissa parter inte kommer i tillräcklig mängd i kampen, kommer de inte att kunna delta i spelet, och kampen pågår mellan de två återstående lagen.

& nbsp; Game Arena Bogov har ett antal funktioner:

1) Under striden, kan varje part vara närvarande samtidigt högst 30 tecken.

2) Om ett tecken dör, då för den kan starta en ny karaktär del.

3) Om för att starta spelet du informeras om att det inte finns några lediga platser, då kan du "komma i linje", efter att ha lämnat in en ansökan om en särskild alternativ. När du har skickat det här programmet kommer du inte att kunna lämna spelet och platser som ville slåss.

& nbsp;

Spelet Gods Arena ledning definieras enligt följande:

1) Efter en halvtimme på varje plats efter starten av striden bestäms av "ledare" en hjälte som kan orsaka flest träffar (skada) på sina motståndare.

2) Ledaren får delegera någon funktion av ledarskap karaktär, som är i hans team. Om ledaren dödas, är knappen överförs automatiskt ledarskap till nästa tecken, som orsakade den största mängden skador.

3) Med den här knappen kan ledaren flytta sina spelare i önskad ordning honom att ge, samtidigt, möjlighet till taktiska manövrar i strid.

gudar av arenaen spelnivåer agerar "flytande gräns" deltagare.

Före varje arenan orsakas av antalet aktiva tecken i varje önskad nivå av beroende. Här, är det minsta antalet subtraheras från en viss procent, som är den "mänskliga faktorn" och antalet bestäms av det maximala antalet deltagare på varje sida i denna arena.

Det maximala antalet deltagare kan hittas i vissa alternativ i spelpanelen.

Arena Bogov & ndash; är ett spel för riktiga hjältar!

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också