ArcheBlade

Alternativa namn: ArcheBlade

ArcheBlade spelet är multiplayer-spel, som utvecklats av koreanska specialister. I ArcheBlade du spelar från en tredje part.

I online-spelet ArcheBlade registrering är snabb. För att registrera dig för spelet ArcheBlade, måste du ange:

1. Hans användarnamn.

2. Skriv din e-postadress och lösenord.

För att spela spelet kommer du att ArcheBlade på den valda sidan, & nbsp; slåss mot varandra.

Spelet är & nbsp; Archeblade används Särskilda tekniker och combo som du som finns i arkadspel striderna. Du kommer också att delta i kommandot spelet med strategi element.

I online-spelet kan du spela ArcheBlade en av tio tecken representerade:

1. Renoah Collintz & ndash; hon har en otrolig kraft rumsuppfattning. Hennes specialitet är att döda, men som en spana Renoah Collintz den visar en mer än perfekt.

2. Elika Bayer är en mörk Elf. Det äger ett försäkringsbolag och andra företag. Hon anklagas för att skapa en universell vapen.

3. Gaspar la Velfanar & nbsp; - Det tillhör klanen av dvärgar. Det tillhör den priverzhenikam empressen av mörker. Denna karaktär kunde förutse sin framtid.

4. Cezanne La Gatal & ndash; Tidigare var han en hemlig utredare. Det har befogenheter mörk magi. Hans sanna ansikte ingen kommer någonsin se, när han bestämde sig för att förändra sitt utseende. Han är också en underordnad av Empress of Darkness.

5. Elrath Nazaruth & ndash; hon bodde i Konungariket alverna, som skapar kärlek och hängivenhet. Hon har en stark magi och är fiende till Empress of Darkness.

6. Dan Mei är en jätte krigare stam. Han kämpade på sidan av Empress of Darkness, eftersom det i dåliga tider det räddade hans stam.

7. Tiac Thompson jr är förste general sjunde ligan. Han respekterar alltid lagen och att fatta rationella beslut. Men trots detta, han var mycket oförskämd och grym. Tiac Thompson jr Han vet magi och äger kampsport.

8. Dick Megaton är en förste general Gina. Han föddes med förbannelsen av blod, men trots detta har lovat att etablera rättfärdighet i världen.

9. Renny Rich'Lich är förste general Odessa. Hon har magiska krafter och är lärare i magi i Odessa Academy. Hon var också en spion känsla.

10. Valle Estrada Draco Emperatore är barnbarnsbarn av General Dragons. Det anses vara den sjunde priverzhenikom ligan. Hon shirif.

Alla dessa tecken har unika förmågor.

Du kan spela spelet ArcheBlade nätet, om din dator uppfyller följande systemkrav:

1) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Intel Core2 Duo 1,86 GHz & ndash; processorn.

2) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 2GB & ndash; RAM.

3) & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 2.5 GB & ndash; hårddisk.

Tillsammans med sina vänner att anmäla sig online spel ArcheBlade fritid fördes genom att få ännu roligare.

Följ alla mål på högsta nivå och därmed tjäna framgång i spelet ArcheBlade. Lycka till dig i denna otroliga och spännande strider!

& nbsp;

& nbsp;

 

Spelar också