APB Reloaded Online

Alternativa namn: APB Reloaded Online

APB reloaded nätet & ndash; spännande nya multiplayer spel som berättar om konfrontationen gäng och polisen. Spelet utspelar sig i vår tid och användaren kan själv delta i demontering och påverka deras resultat.

Originalet till nlayn spel & nbsp; APB Reloaded som utvecklats av Realtime Worlds, men efter förvärvet av Gamers För det första har det varit väsentligt förbättrad och fördes till en ny nivå. Utvecklingen av spelet deltog David Jones, som är utvecklaren av det berömda spelet GTA.

APB Reloaded onlinespel har följande lägsta systemkrav:

- Operativsystem: Windows XP,

- CPU: Core 2 Duo-processor 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB,

- Video: 256 MB Radeon X1800,

- DirectX 9. 0s,

- ledigt utrymme på hårddisken: 5 GB,

- Internet-anslutning hastighet: 512 Kbit / s.

I praktiken kan dessa parametrar för bekväm spelet processen vara liten. APB Reloaded spel online, , som har följande rekommenderade:

- operativsystemet: Windows Vista / Windows 7

- CPU: 2. 4 GHz Intel Kärna 2 Quad eller liknande,

- Minne: 4 GB,

- Video: GeForce 8800 GT 512 MB eller motsvarande,

- en bredbandsanslutning.

Om datorns inställningar uppfyller kraven i spelet, & nbsp; kan sedan utföras p EGISTRERING spel & nbsp; APB Reloaded . APB Reloaded & nbsp; Online & nbsp; & nbsp; Registrering det tar väldigt lite tid och görs så bekvämt. För detta onlinespel måste du välja & laquo; Download & raquo; det då kommer att göras för att ladda ner en fil & laquo; Zapuskatr & raquo;. När filen är installerad på en dator, bara köra den och följ instruktionerna. Vid denna p EGISTRERING & nbsp; APB Reloaded är klar och du kan gå direkt till spelet.

och gras APB Reloaded & nbsp; på nätet gör det möjligt för användaren att spela för en av de två fraktionerna: BROTTSLINGAR eller Enforcers .

BROTTSLINGAR & ndash; denna fraktion av banditer, de är initiativtagarna till brotten i staden San Paro. Banditer & ndash; dessa är killar som lugnt i staden väl, inte leva, och de är ständigt organisera olika sjukdomar än orsaka en hård reaktion polisen. Att bli den sida av banditer, kommer användaren måste utföra två grundläggande uppgifter gäng stad. Först kommer arbetet inte att vara mycket ansvarsfull, i princip allt kommer att reduceras till kapningen av en bil med efterföljande leverans till rätt plats, teckning graffiti, stöld av läkemedel och liknande. Eftersom utförandet av alla dessa uppgifter, kommer myndigheten spelarens stiga och han kommer att få mer komplexa, ansvarsfulla och farliga uppgifter. & Nbsp; Naturligtvis kommer det att växa och belöning för utfört arbete. Och även spela spelet online & nbsp; APB Reloaded för banditer också intressanta på grund av mångfalden och originalitet får jobbet. Till exempel, om i början av uppdraget & nbsp; sattes jobb helt enkelt att stjäla och ta bilen till rätt plats, då jobbet kan kraftigt kompletteras beroende på situationen, som visade sig vara en spelare. Och naturligtvis kommer denna situation måste förstå vad är inte alltid lätt, men alltid fascinerande.

Enforcers. Och grata i spelet & nbsp; APB Reloaded & nbsp; & nbsp; på nätet för polisen - vilket innebär att skydda och försvara staden från brottslingar. Uppgifterna för polisens inkluderar tillfångatagandet av brottslingar, vilket inte är så lätt. Inte alla går att effektivt fånga brottslingar. & Nbsp; Playing for polisen, kommer spelaren få uppgifter från agenten Prentiss tigrarna och Praetorians. Polisens arbete är inte lätt och farlig. Till exempel, för uppgiften att leverera & nbsp; guld eller stor summa pengar från punkt A till punkt B är farligt och komplicerat. Trots de pansarfordon och andra ökade säkerhetsåtgärder, är det troligt att den värdefulla lasten kommer att avlyssnas. Visst kriminella redan vet om färdvägen och vara redo att anfalla när som helst. Du kan, naturligtvis, huvudstupa rusa rakt till den önskade punkten, och naedyatsya som banditer inte har tid att på lämpligt sätt svara, och du kan komma upp med en annan väg, så kommer det att jaga angriparna mer komplicerat.

Grafiken på högsta nivå, exakt hur och intelligenta system.

För någon i APB Reloaded & nbsp; att spela , för att lösa användarna. Det enda som är känd för säker på att för att spela & nbsp; APB Reloaded kommer att bli intressant oavsett vem du spelar. & Nbsp;

 

Spelar också