Alternativa namn: anno 2205
100 tusen spel Anno 2205 erövrar utrymme.

som urbana simulering spel Anno 2205 lämnade många liknande produkter långt efter. Det är säkert att säga att företaget utvecklare och förläggare samtidigt – Ubisoft tvingade konkurrenterna att svälja stardust. Det beror på att spelarna skickas till en avlägsen framtid i 2205 När mänskligheten har erövrat stjärnorna och månen styrka bostäder bas.

100 tusen Från 3. 11. 2015 Du kan ladda ner Anno 2205 för Microsoft Windows och i enanvändarläge i stadsutveckling. Ansluten till nätverket, är det möjligt att samarbeta med andra spelare, dela uppgifter, resurser och ge militärt stöd, men det kommer att finnas tillgängliga, och utan Internet, och den roll som följeslagare och fiender kommer att ta datorn startar.

 

 

utveckling av territoriet.

Första spelaren väljer logotypen och namnge deras bolag, då komplexiteten av territoriet, och han kommer att lära sig. Den roligaste läget"Standard"– han inte berövas alla möjligheter på andra nivåer, men att förlora det är nödvändigt att försöka. När det gäller negativa kassa du omedelbart in i en betydande summa pengar för stöd. Detta upprepas varje gång, så fort du börjar förlora kapitalet och att återbetala lånet kräver inte en.

A olika terräng som är nödvändigt att överväga mer noga vad du är intresserad av – för att extrahera sällsynt resurs, eller att få mer utrymme för byggnader. I varje fall, allt börjar med utvecklingen av den tempererade zonen, där de första husen som ska byggas och börja fungera gruvdrift.

nådde viss framgång, kommer du att erbjudas att lära sig ett nytt territorium i Arktis, eftersom bara det kan du hitta det material som behövs för att tillverka produkter som förbättrar den arbetsföra befolkningen. Om kortfattat ange den kommande åtgärder, kommer de att utvecklas i några punkter:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat nivå zhiteley
 • Obespechivat koppling mellan humant punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te som beslutade att beställa och hämta Anno 2205 får från utvecklare i spelet bonusar och lyxvaror, så missa inte denna händelse och är tillbaka till översynen.

För att komma till månen bas, är det nödvändigt att arbeta hårt, vilket staden i den tempererade zonen och istäcket till en viss nivå. Kommunikation utgör basen, flytande i havet, och de behöver också utveckla, fylla kassakistan av resurslagren. Inte alla av dem produceras i de områden som anförtrotts dig, och mycket sällsynt kan endast erhållas genom att utföra militära order.

Till skillnad från tidigare versioner av Anno, inte behöver bygga fartyg – du redan har dem, men att höja sin nivå är möjligt, men det är efter det framgångsrika slutförandet av flera operationer, och om du har pengar. Tecken Anno 2205 på datorn ber dig att ta kontroll över frisläppandet av föremålen från fienden, samt utföra några ärenden – leverera varorna, för att plocka upp i vatten eller på land lådor. Du har tre val av svårigheter, men deras lön får du inte bara efter avslutad operation, och samla power - ups i vattnet, bakom vilken var.

spara pengar, resurser och utföra erforderliga uppdrag, du kommer att nå månen, som liknar börja utrusta liv av de nya bosättarna Anno 2205.

Systemkrav (minimum)

 • OS: 64 bitars / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM
 • Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 460 och AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM med Shader Model 5. 0)
 • Processor: Intel Core i5 750 @ 2,6 GHz eller AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya Kort: DirectX-kompatibelt med den senaste drayverami
 • Mesto diskutrymme: 35 GB
 

Spelar också