Air Conflicts: Vietnam

Alternativa namn: Air Conflicts: Vietnam

Processor: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 GHz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Grafikkort: 256 MB

Diskutrymme: 2 GB

Air Conflicts: Vietnam - arcade videospel där vi måste gå på den mest kända flygplan mitten av 20-talet genom degeln av Vietnamkriget. Men spelet Air Conflicts är inte ett enkelt arkadspel, förekomsten av många delar av simuleringen gör kontrollen av flygplanet mer nära verkligheten, och du kommer att bli svårt att utföra fantastiska böjar utan katastrofala följder för besättningen, som kommer att uppleva upprörande överbelastning. Hangar Air Conflicts innehåller ca 20 olika modeller av flygplan, inklusive lätta jaktplan, bombplan och attack amerikanska och sovjetiska produktionen. Dessutom kommer spelaren att finnas en möjlighet att känna sig som en pilot på ett stridshelikopter som eran. Samtliga flygplansmodeller som skapats med fantastisk precision, och kopierades från riktiga prover.

Och reaper, och Sverige ...

Under missions Air Conflicts: Vietnam spelare kommer inte att bjudas in igen för att ändra placerar dem i en kontrollerad flygplan, att känna sig som en pilot-eller luftburen skytt. I det första fallet skulle kunna kontrollera flygbanan av flygplanet, och i den andra, kommer din uppgift att skydda ditt flygplan från fiendens attacker. I spelet en hel del uppdrag där du måste vara på låg nivå flygning attack markmål från luftburna vapen eller kastar bomber och stärka fiendens flygfält. Game Air Conflicts: Vietnam har en lätt taktisk komponent, då du kommer att vara tillgängliga för att styra en av flygplansnivå, men också att du kommer att kunna ge order som drivs av att samordna attacken taktik av fienden med hjälp av enkla order.

Mission

Alla uppdrag enspelarkampanjen spel kommer att hållas i himlarna och Vietnamkriget sällan du kommer att kunna möta två av samma jobb, eftersom förändringen kommer inte bara miljö-arter, men fiendens styrka, samt en lista med uppgifter för en viss nivå. En annan fantastisk funktion Air Conflicts, detta spel relaterade berättelse enspelarkampanjen, där alla uppdrag kommer att vara sammankopplade i serie. Mellan sorties som du kan lyssna på ett informationsmöte med målen för nästa jobb, och ibland vändpunkter kommer att åtföljas av video, röst av professionella aktörer. Efter att ha avslutat alla uppgifter enspelarkampanjen, kommer spelaren att vara tillgänglig för alla kortspel för enstaka uppdrag, där du kan välja din egen nuvarande jobb och planet. Här kan du ta över fiendens positioner på ett bombplan eller deltar i en riktig luft slakteri vid rodret för en höghastighets fighter.

Vapen

Alla tillgängliga flygplan i spelet kommer att ha möjlighet att välja ett vapen, där du kommer att kunna välja den bästa arsenalen för just detta uppdrag. Under enspelarkampanjen, kommer en lista med vapen att välja att öppnas successivt, och du kommer att vara ett steg för steg för att förbättra kampen kraften i ditt flygplan från jobb till jobb. För den största variationen i utförandet av uppgifter, kan du göra en lista över vapen för alla dina flygplan och stridsenhet i kampen för att välja på vilket flygplan blir lättare att utföra stridsuppgifter, med utgångspunkt från sin ammunition. Det här alternativet finns inte bara för USA-tillverkade flygplan, utan också för de sovjetiska "hökar" och du kommer att kunna besluta om vilken sida du delta i luftstrider över Vietnam.

 

Spelar också