Age of Conan - Hyborian Adventures

Alternativa namn: Age of Conan, Conan Era

Online-spel Age of Conan - Hyborian Adventures gör att du kan ta ett dopp i den antika värld full av mysterier och äventyr, eftersom åtgärden utspelar sig i spelet efter en viss tid efter anslutningen av Conan. Kännetecknande för Age of Conan - Hyborian Adventures nätet, från andra online-spel i stil MMORPG är att spela online kan du bara fylla en utbildning, och efter ett möte med sig själv Conan karaktär att nå nivå 20. Innan du börjar spela spelet Age of Conan - Hyborian Adventures nätet måste du registrera sig på webbplatsen och köpa spelet. Gå med i spelet Age of Conan - Hyborian Adventures är inte särskilt komplicerat. Genom att välja fliken hemsida för att köpa spelet Age of Conan - Hyborian Adventures nätet, tryck på knappen för att köpa spelet online. Framför oss finns det ett fönster för registrering. För att registrera måste du fylla i dina personuppgifter: för att ange ett unikt användarnamn, lösenord, e-post och bekanta sig med den politik som användningen av personuppgifter och licensavtalet med slutanvändaren, om du vill registrera dig för specialerbjudanden från Funcom och klicka registrera. Då vi komma till den andra sidan av registreringen av Age of Conan - Hyborian Adventures, där du måste välja länken för att ladda ner klienten för Age of Conan - Hyborian Adventures onlinespel. Från denna sida kan du logga in på ditt konto genom att klicka på lämplig knapp. I Age of Conan - Hyborian Adventures registrering avslutas med installationen av spelet klienten.

Innan du börjar spela online-spel Age of Conan - Hyborian Adventures du måste välja en hjälte. I det här spelet alla raser & ndash; mänsklig, inga älvor eller orcher. Online spel Age of Conan låter dig välja ett tecken från de tillgängliga tävlingar: akvilonets, Cimmerian eller stigiets. Välja tävlingen sätter sin prägel inte bara på karaktärens utseende, utan även på de tillgängliga klasser. Spelet låter dig skapa en unik bild av karaktären, och utöver standard val av inställningar i Age of Conan har du möjlighet att lägga till ett par av ärr, tatueringar eller bryta hans näsa. Spelet din karaktär kommer att starta som en slav, som förliste på pentryt, följt av en förlorad minne. Innan vi kommer in i flerspelarläge av spelet, måste du spela Age of Conan - Hyborian Adventures i enanvändarläge, du och din karaktär kommer att få bekanta sig med omvärlden, utföra några uppdrag, och även vinna en flock apor. Alla de platser där du behöver för att utföra uppdrag i Age of Conan - Hyborian Adventures markerade på kartan, vilket möjliggör snabbare spel och njuta av handlingen.

Särskild uppmärksamhet i Age of Conan - Hyborian Adventures förtjänar stridssystem. Spelet låter dig välja exakt var att slå tecken: framåt, höger eller vänster, och master combo-system (en serie attacker i vissa områden, som i vissa fall består av fem kombinationer). Blandsäd punch combo visade sig vara ödesdigert för ändamålet, då din hjälte, om han inte är en trollkarl, utför spektakulära dödsfall med stänk av blod på skärmen. Spelkaraktärer som monster kan sätta en stridsenhet i separata strejker som minskar effektiviteten av attacken. & Nbsp;

Efter att ha nått nivå 40 karaktär i spelet, kan han slåss på hästryggen, mammut eller noshörning för att hjälpa hjälten att slåss i striden.

I Age of Conan - Hyborian Adventures kan du spela tre typer av servrar: PvP & ndash; storskaliga strider mellan klaner, slott belägringar, PVE & ndash; Det tillåter spelare att bara attackera i gränsområdena och kultur PvP & ndash; tillåts att attackera andra raser var som helst.

Förutom striderna i Age of Conan du kan välja ett yrke hantverkare som fredliga utsikt hantverk spelar en viktig roll i den ekonomiska utvecklingen.

Online-spel Age of Conan - Hyborian Adventures kommer att imponera absolut alla fans av genren MMORPG, och utmärkt grafik och spännande tomt med ett huvud kommer att försena dig i din bubbelpool.

& nbsp;
 

Alla de bästa spelen på nätet. Hjältar Genrer Taggar